Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τ. Σαμαράς: “Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στα 19 μου, την Λίτσα"!

Τ. Σαμαράς: “Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στα 19 μου, την Λίτσα`!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 08.04.2011 | 15:09

tlife

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τον πρώτο του έρωτα, το “Dancing with the stars” και τις αντιδράσεις του κόσμου...

Για τον πρώτο του έρωτα, τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή στο “Dancing with the stars” και την αγάπη του κόσμου μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.
 
Ο γνωστός κομμωτής που έχει κερδίσει το κοινό από το πρώτο live του show του Ant1, μίλησε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και αποκάλυψε πόσο χαρούμενος είναι. “Δεν περίμενα να έχω τόση μεγάλη αγάπη και απήχηση από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ και πάλι. Δε νιώθω ότι είμαι σταρ, σε καμία περίπτωση. Κάνω είκοσι χρόνια το επάγγελμα του κομμωτή και δεν το αλλάζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρατάει μέσα γιατί είμαι απλός. Όταν με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μου φωνάζει: Χορευταρά μου!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Όσον αφορά τον πρώτο του έρωτα, ο ίδιος εξομολογήθηκε: “Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν ήμουν 19 χρονών μια κοπέλα που την έλεγαν Λίτσα. Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ για πρώτη φορά, γιατί απλά δε μου έβγαινε και δεν το αποφάσιζα. Όταν ερωτεύτηκα την Λίτσα ήταν θυμάμαι Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου στην Πτολεμαϊδα, σουβλίζαμε το αρνί. Το μόνο που κάναμε τότε ήταν να φιληθούμε, τίποτα παραπάνω”.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο