Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τ. Σαμαράς: Κρυφές πτυχές της ζωής του και αδημοσίευτες φωτογραφίες!

Ο γνωστός “hair stylist” εμφανίζεται όπως δεν τον έχεις ξαναδεί και μιλά έξω από τα δόντια για όλους και για όλα.

Έχοντας μια πορεία 20 χρόνων στο χώρο της κομμωτικής και με συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz, o Τρύφωνας Σαμαράς δεν είναι aδικαιολόγητα στο προσκήνιο. Ο γνωστός “hair stylist” δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο χoρό και ξαφνιάζει το κοινό με τις κρυφές πτυχές του εαυτού του.

 
Και επειδή οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, ο Τρύφωνας τραβά και πάλι τα βλέμματα, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα νεότερα χρόνια του που θα συζητηθούν. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η “Espresso της Κυριακής”, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται αγνώριστος.


 

 

Ο ίδιος μίλησε για το “Dancing with the stars”, την προσωπική αλλά και την επαγγελματική πορεία του και τις μεγάλες του συνεργασίες. “Περνάω πολύ ωραία στο “Dancing”. Θα ήθελα να μη φεύγει κανείς κάθε Κυριακή. Όλοι είμαστε ένα παρεάκι. Συγκινήθηκα πολύ με την αγάπη του κόσμου. Δεν περίμενα ότι θα έβγαινα και θα γινόταν αυτός ο πανζουρλισμός στη σκηνή. Δεν είμαι τραγουδιστής, δεν είμαι ηθοποιός, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό και ήταν κάτι πρωτόγνωρο και πραγματικά το χάρηκα πολύ”, δήλωσε και παραδέχτηκε πως θα ήθελε να φθάσει στον τελικό.
 
Για την κριτική επιτροπή, ο ίδιος σημείωσε: “Τώρα ξεκινήσαμε. Αν από την αρχή δώσουν δεκάρια ή εννιάρια, τι ουσία θα έχει το παιχνίδι; Δεν νομίζω πάντως ότι άξιζα τόσο χαμηλή βαθμολογία. Η δουλειά μου μπορεί να μην είναι χορευτής, όμως έκανα μεγάλη προσπάθεια και δεν βγήκα να κάνω σαχλαμάρες. Αυτό το πεντάρι του κυρίου Λάτσιου με κάρφωσε στην καρδιά. Ηταν καρφί στην καρδιά μου. Στενοχωρήθηκα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε