Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Τ. Σαμαράς: Ο εφιάλτης του καρκίνου και η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του!

Τ. Σαμαράς: Ο εφιάλτης του καρκίνου και η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του!

Το δικό της αγώνα δίνει η καλή φίλη του γνωστού κομμωτή…

Το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” δίνει η Μαργαρίτα που ξέρει να παλεύει με τον καρκίνο και δίνει κουράγιο στους οικείους της και στον καλό της φίλο Τρύφωνα Σαμαρά. Η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του διάσημου κομμωτή μίλησε για τη σχέση τους.

 

Η γνωριμία τους έγινε πριν από επτά χρόνια στο νοσοκομείο. Τότε έδινε μάχη για τη ζωή η μητέρα τού διάσημου κομμωτή, Σταυρούλα. Το ενδιαφέρον του Τρύφωνα, που δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό της, τράβηξε από την πρώτη στιγμή το νεαρό κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Σύντομα οι δυο τους γνωρίστηκαν και η Μαργαρίτα εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στον καινούργιο φίλο της.

 

Εκείνο το διάστημα παραμένει μέχρι και σήμερα βαθιά χαραγμένο στην ψυχή του και στη μνήμη του, και όπως λέει ο ίδιος, δύσκολα θα ξεχάσει τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Δυστυχώς η μητέρα του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Τότε ήταν που ο Τρύφωνας μέσα στη βαθιά θλίψη του υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αφήσει την 26χρονη κοπέλα να ηττηθεί από την ίδια αρρώστια, αλλά θα τη βοηθούσε να βγει νικήτρια και να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε