Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τ. Σωτηροπούλου: H Eλληνίδα που θα γίνει κορίτσι του J. Bond, μιλά στο TLIFE!

Η πορεία της πηγαίνει όλο και καλύτερα! Θα σταθεί στο πλευρό του Daniel Graig

Την Τόνια Σωτηροπούλου τη γνωρίσαμε πριν λίγο καιρό όταν είχε βρεθεί σε ανώτερη θέση από την Angelina Jolie σε λίστα του IMDB. Η ίδια μιλά ξανά στο TLIFE, αυτή τη φορά όμως, για την καλύτερη μέχρι τώρα, επαγγελματική της εμπειρία.

Η ίδια κατάφερε να κερδίσει έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond, στο πλευρό του Daniel Graig. Χτες η ίδια έγραψε γεμάτη χαρά στο Facebook: “Αγαπημένοι μου φίλοι, επίσημα ανακοινώνω ότι πήρα έναν ρόλο στη νέα ταινία του James Bond. Toυρκία σου έρχομαι! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη. Αυτή είναι επίσημα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου!

Η Τόνια μίλησε για τα συναισθήματά της στο TLIFE. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα; Τα δικά σου πότε ξεκινούν; “Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Οκτώβριο . Εγώ ουσιαστικά έχω ένα μικρό ρόλο , τρεις σκηνές. Θα παίξω την ερωμένη του. Τα δικά μου γυρίσματα ξεκινάνε 22 Απριλίου και θα κρατήσουν 5 ημέρες. Θα γίνουν στην Τουρκία! “

Ποιος είναι  ο ρόλος σου; “Κάνω την ερωμένη του James Bond (Daniel Graig) η οποία κατά κάποιον τρόπο τον φυγαδεύει όταν όλοι τον θεωρούν νεκρό. Είναι μικρός ο ρόλος. Δυο-τρεις σκηνές… Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα βγει.”

Δες φωτογραφίες και διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε