Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τ. Σωτηροπούλου: Η Ελληνίδα που νίκησε την Α. Jolie στη λίστα του IMDB μιλά στο TLIFE!

Τ. Σωτηροπούλου: Η Ελληνίδα που νίκησε την Α. Jolie στη λίστα του IMDB μιλά στο TLIFE!

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλά στο TLIFE για τις δυσκολίες που συνάντησε στην Αγγλία, γιατί την προτιμά από την Ελλάδα, τη δουλειά της, τον Ορφέα Αυγουστίδη και γενικότερα τους… άντρες!

Η 24χρονη πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, που κατάφερε να περάσει στην λίστα του ΙMDB “Μost beautiful and exotic actress” ακόμη και την Αngelina Jolie μιλά στο TLIFE για τις δυσκολίες που συνάντησε στην Αγγλία, γιατί την προτιμά από την Ελλάδα, τη δουλειά της, τον Ορφέα Αυγουστίδη και γενικότερα τους… άντρες! Συγκεκριμένα η Τόνια βρέθηκε μετά από ψηφοφορία στην 4η θέση ενώ η Angelina στην 23η.

Πώς έμαθες για τη θέση της στη λίστα ΙMDB; “Δεν ξέρω ακριβώς πώς προέκυψε η λίστα, μαζί με άλλες έξι λίστες, είδα και αυτή που είναι το όνομά μου! Συγκεκριμένα μου το είπε μια φίλη μου, δεν το είχα παρατηρήσει η ίδια. H λίστα λέγεται “44 most beautiful and exotic actress””

Από την Ελλάδα έφυγες αρκετά μικρή… Πώς πήρες μια τέτοια απόφαση; “Εφυγα στα 20 μου από την Ελλάδα. Ήθελα να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο εξολοκλήρου και αρχικά πήγα στο Βερολίνο για έξι μήνες, γιατί μου άρεσε πάρα πολύ σαν πόλη και ήθελα να μάθω γερμανικά. Μετά ταξίδεψα στο Λονδίνο, για κάποιες μέρες για να βρω ατζέντη και για να εκεπαιδευτώ στο να δουλεύω πάνω σε μια ξένη γλώσσα γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να δουλεύεις στη μητρική σου γλώσσα. Βρήκα τελικά ατζέντη, μετακόμισα στο Λονδίνο κι έκτοτε είμαι εδώ τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Δες όλη τη συνέντευξη, φωτογραφίες και video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε