Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τ. Σωτηροπούλου: Σε ποιο προϊόν ορκίζεται; Είναι η ομορφιά αρκετή για να γίνεις κορίτσι του James Bond;

Τ. Σωτηροπούλου: Σε ποιο προϊόν ορκίζεται; Είναι η ομορφιά αρκετή για να γίνεις κορίτσι του James Bond;

Μέσα σε ελάχιστο διάστημα κατάφερε να γίνει κορίτσι του James Bond και να κλείσει συμβόλαιο με την L’Oreal! Καθόλου άσχημα!

Σήμερα είναι η πρεμιέρα του Skyfall. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος εκεί έξω που να μην ξέρει ότι πρόκειται για την νέα ταινία του James Bond (ένα) στην οποία παίζει και η Τόνια Σωτηροπούλου (και δύο). Η οποία Τόνια Σωτηροπούλου, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είδε την επιτυχία της να εκτοξεύεται στα ύψη, έκλεισε συμβόλαιο με την L’Oreal ως πρόσωπο της βαφής L’Oreal Excellence (μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου) και εξακολουθεί να κεντρίζει την προσοχή μας, είτε κυκλοφορεί με εκείνο το φλογερό κόκκινο κραγιόν είτε χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Και προτού κλείσεις εισητήρια για την ταινία, διάβασε παρακάτω τα beauty μυστικά της Τόνιας Σωτηροπούλου, έτσι για να ξέρεις τι κάνει στο δέρμα και τα μαλλιά της όταν δεις το κοντινό της πλάνο στην κινηματογραφική αίθουσα και αναρωτηθείς. Κι έχουν όλα ενδιαφέρον. Αλήθεια, ξέρεις ότι το νερό καρύδας είναι μαγικό; Δες τι μας είπε η Τόνια Σωτηροπούλου…

 

Ανάμεσα στην ομορφιά και την εξυπνάδα τι επιλέγεις;

Νομίζω η ομορφιά υπερισχύει εκ πρώτης όψεως αλλά αυτό που σε κερδίζει σ’ έναν άνθρωπο είναι η προσωπικότητα.

 

Τι χρειάζεται μια γυναίκα για να γίνει το κορίτσι του James Bond; Είναι η ομορφιά αρκετή;

Νομίζω πάνω απ’ όλα αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε