Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τ. Σωτηροπούλου: Τι φόρεσε η Ελληνίδα ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας Barberian Sound Studio στο Λονδίνο;

Τ. Σωτηροπούλου: Τι φόρεσε η Ελληνίδα ηθοποιός στην πρεμιέρα της ταινίας Barberian Sound Studio στο Λονδίνο;

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Barberian Studio Sound στο Λονδίνο και το TLIFE σου έχει αποκλειστικά τι φόρεσε στο κόκκινο χαλί!

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η αγαπημένη ελληνίδα ηθοποιός που διαπρέπει στο εξωτερικό, δεν σταματάει να μας κάνει περήφανους αφού μοιάζει ο ένας ρόλος να διαδέχεται τον άλλο. Τον τελευταίο καιρό απασχολεί έντονα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης – σε παγκόσμιο επίπεδο –  λόγω του ρόλου της στο πλευρό του Daniel Craig στη ταινία James Bond Skyfall, τον οποίο περιμένουμε με αγωνία να δούμε στις μεγάλες οθόνες. Aυτή τη φορά όμως κλέβει τις εντυπώσεις με τη ταινία Barberian Sound Studio για την οποία απέσπασε κάποιες από τις καλύτερες κριτικές. Too proud!

Η Τόνια στην ταινία τρόμου, Berbarian Sound Studio υποδύεται μία γραμματέα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στο Λονδίνο  και λόγω μεγάλης αγάπης επικοινώνησα μαζί της κι έμαθα όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη στιλιστική της επιλογή.

Ένα μαύρο pencil φόρεμα με διακριτική δαντέλα στο μπούστο και στα μανίκια ήταν αυτό που επέλεξε ώστε να περπατήσει το κόκινο χαλί και ομολογουμένως ανέδειξε τις θηλυκές της αναλογίες. To φόρεμα έχει την υπογραφή του γερμανού σχεδιαστικού διδύμου Unrath und Strano και το συνδύασε με μαύρα ankle boots, Miss Selfridges.

Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε