Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τ.Στεφανίδου: “Αν κάνω πλαστική δεν θα το πω”

Η λαμπερή παρουσιάστρια δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hello” ότι προτιμάει να αποχωρήσει από την τηλεόραση παρά να “ξεφτύσει” αυτό που έχει χτίσει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ετοιμάζει το δικό της διαδικτυακό περιοδικό και νιώθει χαρούμενη γι’αυτό. “Θεωρώ ότι τα sites είναι το παρόν, όχι πια το μέλλον. θα προσπαθήσουμε μέσα από το site μας, να προσφέρουμε σε μια γυναίκα ό,τι την ενδιαφέρει”, εξηγεί η παρουσιάστρια για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Παρόλο που στέκεται γερά στα πόδια της και η πορεία της την έχει δικαιώσει, η Τατιάνα έχει επίγνωση ότι αυτό δεν της εξασφαλίζει το αύριο. “Δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι η Τατιάνα Στεφανίδου, αύριο θα έχω δουλειά. Μπορεί να προτιμήσω να μην κάνω τίποτα στην τηλεόραση, παρά να ξεφτύσει αυτό που έχω χτίσει”, εξηγεί η ίδια.

Το γυναικείο περιοδικό της Τατιάνας θα κυκλοφορήσει αρχές Μαΐου  και θα φέρει τον τίτλο “T-Life”  και θα δίνει την δυνατότητα να βλέπει κανείς πράγματα που τον αφορούν άμεσα και δωρεάν. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει κι εκείνη τις δικές της γυναικείες ανησυχίες.  “Θεωρώ λίγο προσβλητικό να ρωτάς μια γυναίκα αν έχει κάνει αισθητική επέμβαση ή όχι. Είναι ένα προσωπικό θέμα, έχει να κάνει με τον γυναικείο ναρκισσισμό, τη διάθεσή της να παραμείνει νέα και όμορφη”, δηλώνει η Τατιάνα στο Hello.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε