Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τ. Στεφανίδου: “Δεν μου έμεινε ποτέ χρόνος να καβαλήσω το καλάμι”

Τ. Στεφανίδου: “Δεν μου έμεινε ποτέ χρόνος να καβαλήσω το καλάμι”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.02.2013 | 11:34

tlife

H Τατιάνα φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιά της και όχι μόνο.

Η Τατιάνα δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα! Χαλαρή, ευδιάθετη και με ένα τεράστιο χαμόγελο, έτσι όπως την βλέπουμε κι εμείς πάντα στο TLIFE, άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Hello και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Η ζωή της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο έρωτας με τα παιδιά της, οι εύκολες και οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της αλλά και το επαγγελματικό της μέλλον στο διαδίκτυο ήταν μόνο μερικά από τα ενδιαφέροντα που συζήτησαν. Φυσικά, η Τατιάνα αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά ομορφιά της ποζάροντας με άνεση στον φωτογραφικό φακό του Χάρη Χριστόπουλου.Τι μπορεί να σας χαλαρώσει στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας;

Όταν επιστρέφω στο σπίτι αυτό που με χαλαρώνει είναι τα παιδιά μου. Τα νέα τους, η αγκαλιά τους, το χαμόγελό τους. Βέβαια καμιά φορά έρχομαι αντιμέτωπη με τις σχολικές υποχρεώσεις και αντί να χαλαρώσω τσιτώνω. Είναι μία πιεστική διαδικασία που φέρνει τριβές και ιδιαίτερα μετά την κούραση της ημέρας. Πάντως αυτό που κάνουμε κάθε βράδυ είναι να φάμε όλοι μαζί εκτός βέβαια από τη μικρή μας, τη Λυδία, που συνήθως κοιμάται νωρίς.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFEΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο