Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τ.Στεφανίδου: “H Tζούλια κάνει κακό μόνο στον εαυτό της “

Τ.Στεφανίδου: “H Tζούλια κάνει κακό μόνο στον εαυτό της “

Το ωραιότερο βλέμμα της ελληνικής τηλεόρασης λέει τα πράγματα με το όνομά τους…

Στο περιοδικό Down Town, η Τατιάνα Στεφανίδου  μιλάει για την κριτική της τηλεόρασης, τους τηλε­κριτικούς, το πώς ένιωσε όταν ο άντρας της έφυγε απʼ τον ΑΝΤ1, τους Ράδιο Αρ­βύλα, το διαζύγιο Λάτσιου – Μενεγάκη, τον Ηλία Ψινάκη και φυσικά την Τζούλια. 

Η Τατιάνα για την εκπομπή της με καλεσμένη την Τζούλια λέει στο περιοδικό: “Άγχος. Το μεγαλύτερο άγχος φέτος. Ήταν ένα θέμα πολύ αγχωτικό και ιδιαίτερο στο χειρισμό του. Απʼ τη μια μεριά έχεις ένα κορίτσι που ήταν σαφές ότι δεν μπορού­σε να σταθεί απέναντι στην πράξη του με παρρησία και να πει «έτσι είναι τα πράγ­ματα, κυρίες και κύριοι». Χρειαζόταν να νιώσει ασφάλεια και πως λέει το σωστό. Πρόκειται για έναν πολύ κλειστό νέο άν­θρωπο, που δεν ανοίγεται. Από την πρώ­τη φορά που τη θυμάμαι στα καλλιστεία, ήταν κλειστός χαρακτήρας. Είχα λοιπόν τεράστιο άγχος μήπως αυτά που θα έλεγε ήταν επιφανειακά κι αυτό θα ήταν πλέον ένα κακό μήνυμα δικό μου. Προσπάθησα να ισορροπήσω απέναντι σʼ έναν άνθρωπο που έπρεπε να νιώσει άνετα και ασφάλεια και με μένα την ίδια και με τον τρόπο μου, χωρίς να τον προσβάλω αλλά και να περά­σω τα μηνύματα μέσω της εκπομπής.”

 
Φυσικά φρόντισε να δώσει απαντήσεις σε όσους είπανε πως είχε “15χρονα” στο πλατό:  “Δεν υπήρχε ούτε ένας ανήλικος στην εκπομπή. Ήταν όλοι από 18 και άνω, σπουδαστές από τη σχολή του Sport FM. Εμείς γνωστοποιούμε τη θεματολογία μας πάντα νωρίτερα από τις εκπομπές, γιατί κάποια σχολή μπορεί να μην επιθυμεί να φέρει τους σπουδαστές της να παρακολουθήσουν κάποιο θέμα… έγινε χαμός συμμετοχόντων για να έρθουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη συγκεκριμένη εκπομπή.”

Τα συναισθήματα που ένιωσε για εκείνη: ” Στενοχώρια νιώθω. Στενοχώρια για έναν άνθρωπο που δεν εκτιμά τον εαυτό του και που τον προσφέρει στο κοινό μʼ αυτό τον τρόπο. Αυτό είναι, άλλωστε, το συναί­σθημά μου απʼ την πρώτη στιγμή, όταν είδα όσο είδα απʼ το dvd –όχι κι όλο– και αυτό κρατάω ακόμη. Μια στενοχώρια…”

Και για το πώς την έπεισε να πει την αλήθεια: “Ήμουν ξεκάθαρη και της είπα την αλή­θεια. Συναντηθήκαμε και είπα να κάνου­με εκπομπή αλλά με μια προϋπόθεση: την αλήθεια. Είχα την ευκαιρία να την κα­λέσω νωρίτερα, απʼ όταν έσκασε η ιστο­ρία, αλλά επέλεξα να μην το κάνω. Έπειτα από τρεις εβδομάδες, συνειδητοποίησα πως δεν είχα εκτιμήσει ότι θα γινόταν «εθνικό ζήτημα» το βίντεο και αποφάσι­σα πως θα ήθελα να τη φιλοξενήσω. Της μίλησα με ειλικρίνεια, της είπα πως «ναι, έκανες κάτι προκλητικό, αλλά το κοινό, μεταξύ αυτών και εγώ, μπορεί να σε χλευ­άζει περισσότερο για τη μετέπειτα στάση σου παρά για το περιεχόμενο της ταινίας. Δείχνεις ένας άνθρωπος που θεωρεί πως μπορεί να κοροϊδέψει όλο τον κόσμο, υπεράνω λογικής, και αυτό είναι ακόμα πιο προκλητικό». Το συζητήσαμε αρκε­τά. Και αποφάσισε να μιλήσει.”

 

Για τον Ηλία Ψινάκη δεν χρειάστηκαν να γίνουν και πολλές ερωτήσεις γιατί η απάντηση ήταν μία και αρκετή: “Η αλήθεια είναι μία και μοναδική: τον Ηλία τον λατρεύω!”

Η Τατιάνα μίλησε και γι το νέο της εγχείρημα, το γυναικείο site που θα δούμε σε λίγο καιρό στο διαδίκτυο: ” Όσον αφορά σε αυτό που ετοιμάζω, είναι ένα γυναικείο πολυσυλλεκτικό περιοδικό, με νέα ειδησεογραφικά αλλά και όσα αφορούν στο γυναικείο κοινό. Θα είναι συνεχώς τροφοδοτούμενο με ειδήσεις, με θέματα και με ό,τι υπάρχει σε ένα μηνιαίο γυναικείο περιοδικό αλλά σε καθημερινή βάση. Και, βέβαια, δωρεάν.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε