Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θ. Αθερίδης: Δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη!

Μιλά για το θέατρο, το ”σινάφι” του, τη δημοσιότητα και τον αλκοολισμό.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” για το θέατρο, το ”σινάφι” του, τη δημοσιότητα και τον αλκοολισμό. Ο ίδιος αυτό το διάστημα συνεχίζει τα γυρίσματα για τη σειρά του Mega ”Πίσω στο σπίτι”, ενώ παράλληλα, κάνει εντατικές πρόβες για το έργο του Simon Grey, ”Stage struck”, που θα ανέβει στο θέατρο Άνεσις.

Ο ίδιος, από τη φύση του είναι…

”Αναζητώ συνενόχους, συνομώτες. Θέλω να χαίρεται πολύς κόσμος με μια δουλειά, δεν θέλω να χαίρομαι μόνος μου. Πολλές φορές όμως, τα πράγματα που θέλω να κάνω είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν θέλω όσοι εμπλέκονται να αισθάνονται ότι υπηρετούν ένα όραμα τόσο προσωπικό. Οπότε το αφήνω προσωπικό, για να μην έχω παραξεγήσεις.”

Νιώθει τυχερός που σε περίοδο κρίσης έχει δουλειά…

”Μιλάνε όλοι για την ανεργία, τη χειρότερη κοινωνική μάστιγα που υπάρχει, αλλά με τα οικονομικά μεγέθη της εποχής, το να δουλεύεις δεν έχει μεγάλη διαφορά από το να μην δουλεύεις. Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται, αισθάνεται κοινωνικά άχρηστος. Όταν ένας στους τρεις σήμερα δεν έχει δουλειά, αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Προσωπικά, δουλεύω για να μην πάθω κατάθλιψη.”

Διάβασε περισσότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε