Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θ. Ευθυμιάδης: “Θαυμάζω τις γυναίκες και αν εξαφανιστούν από τη ζωή θα αυτοκτονήσω”

Τι εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός για τις κόρες του;

Για την τηλεόραση, τις κόρες του και το ρόλο του οικογενειάρχη μίλησε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του εαυτού του, σε συνεντευξή του στο “ΕΓΩ!”.

 

Ο γνωστός ηθοποιός  εξομολογήθηκε πως παρόλο που δουλεύει κι αυτός και η σύζυγός του Άννα Ντιμιτρίεβιτς, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα: “Με τις πληρωμές υπάρχουν προβλήματα για όλους βέβαια τους ηθοποιούς που παίζουν σε αυτά τα λίγα σίριαλ. Ναι μεν δουλειά υπάρχει, αλλά οικονομικά έχουμε προσαρμοστεί σε μια νέα κατάσταση.”, είπε χαρακτηριστικά.

 

Σκέφτεται να εγκατασταθεί στην Καβάλα που είναι η γενέτειρα του;

 

“Γιατί όχι, από το να ζείς μίζερα στην Αθήνα, καλύτερα ανθρώπινα στην Καβάλα.”

 

Θα μπορούσε να κάνει άλλη δουλειά εκτός από αυτή του ηθοποιού;

 

“Δεν με τρομάζει η δουλειά, δουλεύω από 10 χρόνων και τώρα είμαι 45. Θα έπρεπε να έχω ήδη βγεί στη σύνταξη αν κολλούσα ένσημα από τότε. Τα πρώτα χρόνια δούλευα στη γη, την αγαπάω τη γη και με αγαπάει. Είναι ένα σενάριο που έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, για να μην αγχωνόμαστε και ψυχοπλακωνόμαστε. Δεν σημαίνει ότι θέλουμε να φύγουμε από την Αθήνα. Είναι ωραία εδώ, υπάρχει και η Ακρόπολη και αυτό δεν το λέω με τουριστική διάθεσ,η αφού εξαιτίας της γυναίκας μου, που είναι ξένη ξανά είδα την Ακρόπολη με τα δικά της μάτια.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε