Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θ. Μάλλης: Η Ε. Μενεγάκη είναι ένα προϊόν προς πώληση!

Ο Θέμης Μάλλης μιλάει για την τηλεόραση και τους πρωταγωνιστές της

Ο Θέμης Μάλλης αισθάνεται ικανοποιημένος που δέχτηκε δύο επαγγελματικές προτάσεις από τα κανάλια Mega και Star. Γιατί αρνήθηκε όμως την πρόταση του Μega; ”Moυ έγινε η πρόταση να αναλάβω την αρχισυνταξία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Αλλά αρνήθηκα, καθώς είπα στους υπεύθυνους του Mega πως θα με ενδιέφερε να συνεργαστώ με το κανάλι, όχι όμως με το συγκεκριμένο δίδυμο. Ο λόγος που πήγα στο ραντεβού ήταν γιατί μου το ζήτησε το Mega και ως επαγγελματίας όφειλα να πάω. ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Δεν έχω προσωπικό θέμα με τα παιδιά. Αλλά δεν ζήτησα εγώ δουλειά από αυτούς, ούτε αυτοί από εμένα. Η πρόταση έγινε από τους ανθρώπους του Mega”, δηλώνει στο People.

Πώς του φαίνεται η συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη; ”Δεν έχουμε παντρευτεί με την Ελεονώρα. Άλλωστε στη ζωή της με έχει προλάβει άλλος. Ωστόσο, εγώ είμαι αρχισυντάκτης του Star και υπηρετώ τη συγκεκριμένη εκπομπή. Είναι ευτυχής συγκυρία που πιστεύω και τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια. Δεν σου κρύβω ότι πριν συνεργαστούμε δεν τη συμπαθούσα καθόλου και της το έχω πει. Αλλά τότε δεν τη γνώριζα προσωπικά. Δεν συμπαθούσα καθόλου την Ελεονώρα του Πρωινού Καφέ”, απαντά.

Ο Θέμης χαίρεται που η Τατιάνα Στεφανίδου ανήκει πλέον στο Star. Λέει χαρακτηριστικά: ”Με την Τατιάνα είναι σαν να παίζεις μπάλα στην ίδια ομάδα με το Μέσι. Και η Τατιάνα ξέρει να παίζει μπάλα”. Θεωρεί ταλέντα το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη ενώ για την σταματίνα Τσιμτσιλή λέει πως τη βρίσκει θαμπή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε