Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θ. Ματίκα: Όλα όσα είπε για τον σύζυγό της και backstage της φωτογράφισής της!

Η πρωταγωνίστρια του “Ελεύθερου και ωραίος” μίλησε για το γάμο της, το σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη και τον ανταγωνισμό.

Για το γάμο της, την οικονομική κρίση στο χώρο της και το ενδεχόμενο ενός παιδιού μίλησε η Θάλεια Ματικά στο περιοδικό Glam, καθώς φωτογραφιζόταν από τον Θωμά Χρυσοχοΐδη με φόντο το Σύνταγμα!


Είναι πιο εύκολο να έχει σχέση με ένα συνάδελφο της; “Ναι, είναι πιο εύκολο γιατί το επάγγελμά μας είναι ιδιαίτερο και δεν είναι εύκολο να το κατανοήσει ο κάθε άνθρωπος. Τη φύση της δουλειάς, τα ωράρια που απαιτούνται το να μην έχεις ελεύθερα Σαββατοκύριακα, Πάσχα, αργίες” , δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Glam”.

 

H Θάλεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν ήταν από τις γυναίκες πουν ήθελε να παντρευτεί υποστηρίζοντας ότι ο Τάσος ήθελε να παντρευτούν: “Το ήθελε ο Τάσος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου δεν το συζητώ αυτό, και γι’ αυτό το λόγο δέχτηκα”, αποκάλυψε.

Υπήρχαν κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα του Τάσου που την έπεισαν να κάνει το μεγάλο βήμα; “Μικρά και μεγάλα καθημερινά πράγματα, το κατάλαβα από νωρίς πάντως”.

 

Είναι έτοιμη να γίνει μητέρα; “Το να κάνω παιδί είναι κάτι που με αποσχολεί λόγω ηλικίας, απλώς αυτή τη στιγμή δεν είμαι τελείως έτοιμη να προβώ σ’ ένα τόσο σημαντικό βήμα. Γιατί θεωρώ ότι είναι η σημαντικότερη απόφαση ζωής, πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί”.

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την κρίση και τις δυσκολίες που έχει περάσει

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε