Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θ. Πάτρας – Κ. Παγώνη: Επιστροφή στο σπίτι με τον κορούλα τους! Τι λέει ο παρουσιαστής στο TLIFE

Θ. Πάτρας –  Κ. Παγώνη: Επιστροφή στο σπίτι με τον κορούλα τους! Τι λέει ο παρουσιαστής στο TLIFE

Το TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από το μαιευτήριο…

Από το μαιευτήριο αγκαλιά με την πανέμορφη κορούλα τους βγήκαν το μεσημέρι της Κυριακής, ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του Κατερίνα Παγώνη. Το ζευγάρι υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες την μικρή του πριγκίπισσα και σήμερα οι τρεις τους επιστρέφουν στο σπίτι.

 

Η σύζυγός του παρουσιαστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.800 γραμμαρίων την περασμένη Τετάρτη γεμίζοντας με χαμόγελα χαράς τόσο τον ίδιο όσο και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως μας ενημέρωσε, μάλιστα, και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της Κατερίνας, Κώστας Πάντος, το μωράκι και η μητέρα χαίρουν άκρας υγείας.

 

Το TLIFE επικοινώνησε με τον ευτυχή πατέρα που δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια τηλεφωνήματα αλλά και επισκέψεις συγγενών! “Αυτές οι στιγμές είναι μαγικές. Είναι συναισθήματα που πραγματικά αν δεν τα ζήσει κάποιος δεν τα καταλαβαίνει. Το ένιωσα και δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Οι περισσότεροι λένε πως μου μοιάζει αλλά είναι πολύ μικρό ακόμη και δεν ξέρουμε. Στα χρώματα μου μοιάζει πάντως η μικρή”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε