Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θα καθίσω απέναντι από κάποια που δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη;” Σε ποια παρουσιάστρια αναφέρεται;

Μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε, τον ερχομό της κόρης της, την Ελένη, τη Ρούλα και τον Στέφανο…

Η Κατερίνα Λάσπα, ανανεωμένη, fit κι ευδιάθετη ποζάρει για το ”ΕΓΩ!” και μιλά για τον ερχομό της κορούλας της και τη βάφτισή της, την Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενεγάκη, τον Στέφανο Σαρτίνι, την απιστία και τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της.

Σε έναν περίπου μήνα η κορούλα της γίνεται ενός έτους!

”Σταδιακά ανακαλύπτω πράγματα που ενδεχομένως δεν ήξερα για τον εαυτό μου, αλλά και πόσο περισσότερο ώριμη, υπεύθυνη, αισιόδοξη και δυνατή πρέπει να είμαι. Δεν είμαι από τις τρελαμένες μανάδες, που δεν ξεκολλάνε από το παιδί τους. Θέλω να νιώθει ελευθερία, αυτονομία και ταυτόχρονα την ασφάλεια της παρουσίας μου δίπλα της… Ό,τι αφορά το παιδί μου είναι αδιαπραγμάτευτο. Το ότι έγινα μητέρα όμως, δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να είμαι σύζυγος ή όπως λέμε μεταξύ μας η ”κοπέλα” του άντρα μου.”

Απιστία

”Τα ”στιγμιαία” λάθη δεν μπορώ να τα καταλάβω, αλλά και πάλι δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι αν δεν βρεθώ στην αντίσοιχη κατάσταση. Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και θέλει να γευτεί το… απαγορευμένο, ας μη βγάλει τουλάχιστον το σύντροφό του στο… μπαλκόνι να τον εξευτελίσει. Μπορώ να κατανοήσω τα πάντα, αρκεί να μην εξευτελίζεις τον άνθρωπό σου. Εκεί έχω θέμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια τονίζει ότι είναι ακόμα καψούρα με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Βαφτίσια

Τη μικρή θα την πούμε Σάρα και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το μυστήριο δεν θα γίνει ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε στην Αθήνα. Δεν θα πω πού και αυτό ως απόδειξη ότι δεν είναι προς πώληση… Επίσης, έχω θυμώσει πάρα πολύ με συγκεκριμένο περιοδικό, επειδή ακριβώς δεν σεβάστηκε την επιθυμία μου να μην εμφανιστεί καθαρά στις φωτογραφίες το πρόσωπο του παιδιού μου. Το ”HELLO” και οι άνθρωποι του Λυμπέρη το σεβάστηκαν, κάτι που δεν έκαναν άλλοι και είδα το παιδί μου την προηγούμενη εβδομάδα σε περιοδικό.”

Θα κινηθεί νομικά; ”Βάζω πολλές… τελίτσες για το τι μπορεί ν’ ακολουθήσει. Κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα και πρέπει να υπάρχει ο βασικός επαγγελματισμός.”

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο tlife.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε