Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θηρίο στο TLIFE: «Η γυναίκα μου είναι έγκυος. Για μένα αυτό είναι ζωή!»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε το ”Θηρίο” στο TLIFE για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού!

Ο Κώστας Δράκουλας ή αλλιώς ”Θηρίο, στα μέσα Σεπτέμβρη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γλυκερία Αναστάση στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Πέραμα. Σε συνέντευξη μάλιστα, που είχε δώσει ο ίδιος λίγες ώρες πριν το μεγάλο γεγονός, μας είχε αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα μας είχε τονίσει πως θέλει να κάνει μαζί της οικογένεια όσο πιο γρήγορα γίνεται!

”…Όσο πιο σύντομα γίνεται. Φοβόμουν μήπως έχουμε κανένα πρόβλημα στον γάμο, τίποτα ανακατοσούρες και τα σχετικά, αλλιώς θα είχαμε ήδη βάλει μπρος. Όταν είσαι από μια οικογένεια δεμένη, με τρία αδέρφια κι έχεις πάρει πάρα πολλή αγάπη, θες να κάνεις κι εσύ το ίδιο… Το θεωρώ πολύ υγιές να κάνω οικογένεια και παιδιά. Το έχω ανάγκη! Τι πιο ωραίο από το να κάνεις τα δικά σου παιδιά;”, είχε πει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Και να που η ημέρα αυτή πλησιάζει… Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κώστα, που μαζί με την σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και έμαθε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή του, από την ημέρα που του ανακοινώθηκε η χαρμόσυνη αυτή είδηση. Ο ίδιος, πέρα από τρισευτυχισμένος, είναι κι αρκετά αγχωμένος κι εύχεται ‘‘να πάνε όλα καλά και να έρθει ο γιος ή κόρη στον κόσμο έτσι όπως πρέπει”!

Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς -στις 29 Δεκεμβρίου- δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις στο facebοok.

Διαβάστε τι αποκάλυψε στο TLIFE o γνωστός τραγουδιστής για το μωράκι που περιμένουν

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε