Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θρήνος στην οικογένεια Γιγουρτάκη που είχε καταφέρει να μεταφέρει το “Κολωνάκι” στο Μπαλί

Ο “άρχοντας” της νύχτας Τάκης Γιγουρτάκης, πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια Γιγουρτάκη που άλλαξε το χάρτη της διασκέδασης στην Ελλάδα είναι βαρύ.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο γιος του ιδιοκτήτη των πετυχημένων νυχτερινών κέντρων της Αθήνας μεταξύ των οποίων και το Romeo, θα έφευγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά, τόσο απροσδόκητα, δίχως να συνεχίσει το έργο ζωής του παππού του Νίκου και του πατέρα του Τάκη.

Ο πολυαγαπημένος παππούς του αδικοχαμένου Νίκου Γιγουρτάκη από τον οποίο πήρε το όνομά του με τον Στέλιο Καζαντζίδη σε μια φωτογραφία - ντοκουμέντο

Ο Τάκης Γιγουρτάκης είχε καταφέρει μάλιστα να μαζέψει όλη τη κοσμική Αθήνα στο Μπαλί με την μεγαλύτερη real estate επένδυση στο «νησί των θεών», δημιουργώντας ενα πολυτελέστατο resort, το Majapahit Beach Villas, με 4 πολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα. Εκεί σύχναζαν μεταξύ άλλων η Ελλη Στάη με τον Μιχάλη Γουλανδρή, η Ναταλία Γερμανού, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Αννα Βίσση, ο Νίκος Βέρτης, ο Τάκης Βωβός, η Ελλη Κοκκίνου και πολλοί άλλοι.
Οι φίλοι του μάλιστα χαριτολογώντας του έλεγαν πως κατάφερε να μεταφέρει το Κολωνάκι στο Μπαλί.

Το πολυτελές θέρετρο που δημιούργησε στο Μπαλί ο Τάκης Γιγουρτάκης

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας λένε πως η απώλεια του Νίκου θα σημαδέψει για πάντα τον “άρχοντα” της νύχτας Τάκη Γιγουρτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος ήταν ο 30χρονος Ν. Γιγουρτάκης που έφυγε ξαφνικά – Τι λένε οι φίλοι του

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε