Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; Το ΤLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις ερωτήσεις σου

ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; Το ΤLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Στέλνεις την ερώτησή σου με ένα απλό mail και κάπως έτσι αποκτάς τον προσωπικό σου στιλίστα για κάτι ενδυματολογικό που σε απασχολεί…

Το TLIFE πάνω από όλα είναι φίλη σου και θέλει να βρίσκεται κοντά σου ακόμα και σε ότι αφορά στο ντύσιμο και το στιλ σου. Οι λεπτές ισορροπίες που μπορεί να διατηρήσεις ώστε να αποφύγεις κάποια λάθος επιλογή ή στιλιστική υπερβολή είναι βασικές και στοιχεία του γυναικείου καλλωπισμού κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Με άποψη, και διάθεση να σε κάνουν ακόμη πιο όμορφη τα κορίτσια της μόδας Χριστίνα και Σοφία απαντάνε στις δικές σου ερωτήσεις που ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις στο styling@tlife.gr. Το συντομότερο δυνατό θα σου δώσουμε τη γνώμη μας!

 

Ερώτηση:
Έχω ένα μπλε ρουά φόρεμα δαντελένιο με μακρύ μανίκι και την πλάτη έξω μέχρι τη μέση. Τι σουτιέν μπορώ να φορέσω; Έχετε καμιά καλή ιδέα; Δεν μπορώ να βάλω αυτά που δένει η τιράντα γύρω από τη μέση γιατί φαίνεται!

Απάντηση:
Γεια σου Σοφάκι. Σου προτείνω να επιλέξεις σουτιέν στο χρώμα του δέρματος με αυτοκόλλητο που στέκεται χωρίς τιράντες και επιτρέπει να φοράς εξώπλατα φορέματα και μπλούζες χωρίς άγχος. Δες αυτό που σου προτείνουμε κάνοντας “κλικ” εδώ.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε