Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

TLIFE ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το πρωί σύζυγοι, το βράδυ κάνουν sex show! Θα μπορούσαν να είναι το ζευγάρι της διπλανής πόρτας!

Πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή ενός στρίπερ – πορνοστάρ και της συζύγου του, που ασκεί το ίδιο επάγγελμα μαζί του; Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες!

Θα μπορούσαν να είναι το νεαρό ζευγάρι της διπλανής πόρτας.

Μπορεί να τους δεις να περπατούν σε κάποιον δρόμο και να μην τους δώσεις καν σημασία. Είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα…

Εκείνος ένας 25χρονος καλογυμνασμένος πατέρας κι εκείνη μια καλλίγραμμη και σέξι μητέρα. Οι δυο τους μάλιστα έχουν κλείσει σχεδόν ενάμιση χρόνο παντρεμένοι και θέλουν να αποκτήσουν κι ένα παιδάκι… μαζί!

Μόνο που όταν τα φώτα χαμηλώσουν, ο Kenzo και η Kelly ανεβαίνουν στην πίστα γνωστού κέντρου αισθησιακών χορών και show και προσφέρουν στους θαμώνες αυτό που ξέρουν καλύτερα…

Πώς θα μπορούσε λοιπόν, να είναι η ζωή ενός στρίπερ – πορνοστάρ και της συζύγου του, που ασκεί το ίδιο επάγγελμα μαζί του; Πώς γνωρίστηκαν και ποια είναι τα επόμενα βήματά τους σε προσωπικό επίπεδο; Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλο; Πόσο πολύ τους επηρέασε η γνώμη του περιγύρου τους, όταν αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο τομέα;

Αυτά και άλλα πολλά θα μάθουμε στη συγκεκριμένη συνέντευξη, με τον Kenzo -ή αλλιώς Καρέν- και τη σύζυγό του, Kelly. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και ασκεί το προαναφερόμενο επάγγελμα.

Ο πρώτος μάλιστα, είναι αρκετά γνωστός στο είδος του. Έχει εργαστεί σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και της συμπρωτεύουσας, έχει πάρει μέρος -σε ρόλο στρίπερ βέβαια- στην ”Πολυκατοικία” και την εκπομπή ”Είσοδος Ελεύθερη”, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε με τη σύζυγό του τη δεύτερη ταινία του, σε παραγωγή του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Συναντήσαμε λοιπόν, τον Kenzo, που κατάγεται από την Αρμενία και είναι 25 ετών, σε έναν από τους χώρους εργασίας του -γνωστό στριπτιζάδικο της Μεταμόρφωσης- και μίλησαμε μαζί του για όλα! Στη συζήτηση αυτή συμμετείχε η σύζυγός του, καθώς και δύο φίλοι και συνάδελφοί τους, ο Τεό και η Ίνα.

Μπορεί το βράδυ και οι δυο τους να μεταμορφώνονται σε ”sex pistols”, στην καθημερινή τους όμως, ζωή είναι… σχεδόν, σαν όλα τα ζευγάρια!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τον συγκεκριμένο χώρο; Υπήρξε κάποιος που σε παρακίνησε;

”Εγώ από τα 9 μου χρόνια ζούσα στη Θεσσαλονίκη. Στα 16 μου πήγα σε κάποιο διαγωνισμό fitness, όπου μ’ ενημέρωσαν ότι, για τις ανάγκες του διαγωνισμού θα πρέπει να κάνω και μια χορογραφία. Άρχισα λοιπόν, να χορεύω πολύ ωραία και τότε με πλησίασε ένας άνθρωπος, που με ρώτησε, αν το ίδιο ακριβώς πράγμα μπορώ να το κάνω στο μαγαζί του, αλλά χωρίς ρούχα… Εγώ ήμουν άνεργος, με πότιζε και με τάιζε η μητέρα μου, οπότε δέχτηκα.

Πάντα είχα θάρρος και θράσος, αλλά την πρώτη νύχτα στο μαγαζί του εν λόγω κυρίου, είχα μπλοκάρει λιγάκι. Σε πολλούς φαίνεται πολύ εύκολη δουλειά, αλλά το να χορεύεις γυμνός ή να εκτελείς μια σεξουαλική πράξη μπροστά σε 500 άτομα, δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση – Τουλάχιστον στην αρχή. Ανεβαίνω λοιπόν, στο μπαρ να χορέψω κι έβλεπα ότι ο κόσμος το ευχαριστιόταν και το αποθέωνε. Έτσι, από τα 16 μου, κάνω στριπτίζ και gogo dancing, ενώ από τα 17 μου, ξεκίνησα τα ερωτικά σόου και τις ταινίες.”

Τι σου προσφέρει αυτό το επάγγελμα; Γιατί το επέλεξες και δεν το αλλάζεις με τίποτα;

”Πάντα είχα – και εξακολουθώ να έχω- μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Βλέποντας λοιπόν, την έκφραση των γυναικών που χαροποιούνταν την ώρα που χόρευα, εμένα μου ήταν αρκετό! Κάνοντας κάτι τόσο απλό, έφερνα ένα τεράστιο χαμόγελο σε μια γυναίκα, οπότε δεν ήθελα κάτι παραπάνω για να συνεχίσω να το ασκώ. Επίσης, μέσα από αυτή τη δουελιά, πληρώνεσαι καλά! Άρα, πέρα από την ηθική ικανοποίηση, που έπαιξε μεγάλο ρόλο για μένα, σημασία έχει και ότι το γουστάρω, και το ότι έχει εύκολα λεφτά. Επίσης, μου έδωσε μια αφορμή για να είμαι συνεχώς σε φόρμα, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω ”Μπράβο”. Σαν επάγγελμα επίσης, με ανεβάζει πολύ ψυχολογικά! Το βράδυ που πέφτω για ύπνο, δεν αισθάνομαι ενοχές ή τύψεις, όπως κάποιοι άλλοι…, αλλά ικανοποίηση. Κοιμάμαι ήσυχος, ξυπνάω το πρωί και είμαι χαρούμενος!”

Οι κοπέλες που πέρασαν από τη ζωή σου αυτά τα χρόνια ασκούσαν το ίδιο επάγγελμα;

”Σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, είχα τρεις κι όλες μου οι γυναίκες, ήταν του επαγγέλματος. Με όλες έκανα ερωτικό σόου και τις γνώριζα στον εκάστοτε χώρο εργασίας μου. Η γυναίκα στον συγκεκριμένο χώρο, έχει περίεργο χαρακτήρα και συμπεριφορά. Ο σεξουαλικός τομέας είναι το 90% μιας σχέσης. Όταν μια γυναίκα λοιπόν, βλέπει πώς είναι ένας άντρας στον ερωτικό τομέα πάνω στην πίστα, καταλαβαίνει ότι και στο σπίτι θα είναι παρόμοιος -ίσως και καλύτερος! Αυτός είναι και ο λόγος που σε διαλέγουν…”

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SHOW ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΥΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε