Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα σε βάλουν στο κλίμα!

Ξημερώνουν Χριστούγεννα και στα αυτιά σου πάντα κουδουνίζουν τα ίδια υπέροχα τραγούδια.

Σε δύο ημέρες ξημερώνουν Χριστούγεννα και στα αυτιά σου πάντα κουδουνίζουν τα ίδια υπέροχα τραγούδια. Είναι η μοναδική γιορτή του χρόνου που έχει τραγουδηθεί τόσες πολλές φορές και από τόσους πολλούς καλλιτέχνες. Ευκαιρία λοιπόν να τα θυμηθείς, να τα βάλεις ξανά και ξανά και να μπεις βρε παιδί μου στο πνεύμα και στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μπορεί φέτος να είναι πιο δύσκολο από ποτέ, όμως αξίζει να χαλαρώσεις λίγο!

Να ξαπλώσεις στο κρεβάτι ή να καθήσεις στο παράθυρο με ένα ποτήρι ζεστό καφέ και να ταξιδέψεις! Τι λες;

Eartha Kitt – Santa Baby

Η διάσημη Αφροαμερικανή είναι η υπεύθυνη για το πιο παιχνιδιάρικο γιορτινό τραγούδι. Το Santa Baby, μπορεί να ακούγεται πολύ “προχώ”, είναι όμως αισίως 58 χρόνων! Το σέξι τραγούδι ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1953. Από τότε το διασκεύασαν δεκάδες τραγουδίστριες μεταξύ των οποίων η Madonna και η Britney Spears.

Frank Sinatra – White Christmas 1957

H μαγευτική του φωνή υπογράφει ένα από τα πιο ήρεμα και ρομαντικά τραγούδια Χριστουγέννων. Τα Λευκά Χριστούγεννα όπως τα ονειρευόμαστε όλοι μας άλλωστε μέσα στο χιόνι! Το βίντεο είναι από το διάσημο show του ερμηνευτή που έκανε θραύση τη δεκαετία του ’50 στην αμερικανική τηλεόραση. Η συγκεκριμένη λήψη χρονολογείται από το 1957

Elvis Presley – Blue Christmas

Ο Βασιλιάς της ροκ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου. Blue – θλιμένα – Χριστούγεννα σε ένα εντυπωσιακό live unplugged από το 1968! Ζήτω ο βασιλιάς…

Δέσποινα Βανδή – Χριστούγεννα

Από Δευτέρα σε Δευτέρα, χρόνια τώρα η Δέσποινα επιστρέφει τις γιορτές με ένα τραγούδι που δέκα χρόνια τώρα έχει γίνει σήμα κατατεθέν των γιορτών. Κι αν οι στίχοι του είναι μελαγχολικοί, ο ρυθμός του σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Άκουσε περισσότερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε