Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

“Τα διαζύγια Κοκκίνου και Μενεγάκη ήταν έκπληξη και για μένα”

H Δέσποινα Βανδή μιλάει για πρώτη φορά για τα δύο διαζύγια που απασχόλησαν την showbiz.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε ανάμεσα σε δύο διαζύγια αγαπημένων φίλων της αλλά μέχρι σήμερα δεν θέλησε να μιλήσει γι’αυτά. “Είναι πολύ προσωπικό ζήτημα κι εγώ αποστασιοποιήθηκα από σεβασμό”, δηλώνει στο περιοδικό “Poeple”.

H Δέσποινα δεν περίμενε την είδηση του διαζυγίου ούτε από την Έλλη Κοκκίνου ούτε από την Ελένη Μενεγάκη: “Πάντα σε εκπλήσει ένα τέτοιο γεγονός, εκτός κι αν έχεις μια φίλη που σου λέει συνέχεια ότι μαλώνει με τον άντρα της, οπότε ο χωρισμός έρχεται φυσιολογικά.”

Η γνωστή τραγουδίστρια διατηρεί πολλά χρόνια φιλίας με τις δύο σταρ αλλά δεν θεώρησε σωστό να αναμειχθεί στην απόφασή τους να χωρίσουν. “Δεν μπορεί να ορίζεται η ζωή σου απ’αυτά (Μέσα) ή από την εικόνα που θέλουν να έχουν οι άλλοι για σένα. Τη ζωή μας την ζούμε μιά φορά”, υπογραμίζει η τραγουδίστρια.

“Επί της ουσίας όχι. Αισθάνθηκα ότι είναι κάτι που θέλει να το περάσει μόνη της ή με πολύ δικούς της ανθρώπους”, απαντά η Δέσποινα στην ερώτηση αν έχει μιλήσει με την Ελένη Μενεγάκη μετά το διαζύγιο. Όσον αφορά την Έλλη Κοκκίνου η τραγουδίστρια δηλώνει: “Με την Έλλη μιλήσαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις πραγματικά σε μια τέτοια κατάσταση.” 

Ο δικός της γάμος με τον Ντέμη Νικολαίδη, παρότι έχει ακουστεί πολλές φορές ότι περνάνε κρίση, μετράει σήμερα 6 χρόνια. Σύμφωνα με την ίδια το μυστικό για να κρατηθεί η σχέση είναι η επικοινωνία. “Και το σεξ είναι σημαντικό. Η ερωτική έλξη. Να συνεχίσει να θέλεις τον άλλον ερωτικά όπως και στην αρχή της σχέσης. Εμένα ο Ντέμης μου αρέσει ακόμα όπως μου άρεσε πριν από 11 χρόνια”, συμπληρώνει η Δέσποινα.

Η Δέσποινα Βανδή  με την Ελένη Μενεγάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε