Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Tα γυαλιά της σεζόν! Ποια σχέδια να κρατήσεις, ποια να επιλέξεις και ποια να αποσύρεις!

Tα γυαλιά της σεζόν! Ποια σχέδια να κρατήσεις, ποια να επιλέξεις και ποια να αποσύρεις!

Tι γυαλιά φοράμε φέτος; Τι λένε οι τάσεις της μόδας; Πως θα προστατεύσουμε τα μάτια μας χωρίς να χάσουμε το στιλ μας;

Γυαλιά ηλίου λοιπόν και ναι φέτος η μόδα έχει αλλάξει. Έχει εισάγει κι έχει αποβάλλει πολλά σχέδια και trends που θα σου πρότεινα να μην πετάξεις αλλά να κρατήσεις στο συρτάρι σου αφού σε λίγα χρόνια θα επανέλθουν και το ζευγάρι σου θα αποτελεί ακόμη και vintage επιλογή.

Φυσικά τη μόδα δεν την κάνω εγώ αλλά οι μεγάλοι οίκοι ανά τον κόσμο που προτείνουν κάθε σεζόν νέα σχέδια και χρώματα. Πριν προχωρήσω να σου πω αναλυτικά τι επικρατεί φέτος θέλω να σου υπενθυμίσω πως η αγορά τους είναι βασική όχι μόνο από άποψη αισθητικής αλλά και για να προστατεύσεις τα μάτια από τις ακτίνες του ήλιου. Μπορεί να σου ακούγεται αυτονόητο αλλά η αγορά πλαστικών φακών και η έκθεση σε πολύ φωτεινά μέρη μπορεί να θέσουν τα μάτια σου σε μεγάλο κίνδυνο. Φαντάσου να βλέπεις μέσα από πλαστικό μπουκάλι; Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Άρα προσοχή στην επιλογή των γυαλιών σου!

Με αυτά και με εκείνα λοιπόν τα γυαλιά ηλίου αυτόματα περνάνε σε αυτή η λίστα με τις αγορές “επένδυση” οπότε αν κι εσύ το βλεπεις έτσι επέλεξε σχέδια και χρώματα διαχρονικά όπως είναι το μαύρο και το καφέ. Απόσυρε τα aviators γυαλιά ηλίου σου όπως και τους καθρέφτες οι οποία είναι τόσο πολύ off που θυμίσουν παλιομοδήτη trend setter που έμεινε για πάντα κολλημένος σε ένα trend.  Τόλμησε! Πειραματίσου! Δοκίμασε! Και γιατί όχι, φόρεσε και κοκκάλινους σκελετούς που φέτος είναι το απόλυτο Must Do!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε