Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα highlights των MAD Awards μέχρι σήμερα!

Δες τις καλύτερες στιγμές των βραβείων MAD!

Λίγες ώρες πριν την 8η απονομή των MAD Video Music Awards το TLIFE σου θυμίζει τις καλύτερες στιγμές από τις περασμένες χρονιές. Συνεργασίες που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και remix που έγιναν το hit του καλοκαιριού. Απόλασυσε συγκεντρωμένες όλες τις εμφανίσεις που άφησαν εποχή…

2004 – Θυμάστε την Άννα Βίσση να τραγουδά το “Είσαι” περιτριγυρισμένη από πανέμορφα μοντέλα; Όχι; Δείτε το βίντεο παρακάτω με το φαντασμαγορικό φινάλε της πρώτης απονομής των βραβείων. 

2005 – Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει δυναμικά με ένα άλμπουμ που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Δάντη. Θυμάσαι τους σέξι χορευτές, πάνω στα ψηλοτάκουνα; Γιατί, όλα εδώ πληρώνονται…να δουν έστω και για λίγα λεπτά πως είναι να χορεύεις σε γόβα!

2006 – Όταν το κλασικό συναντά το σύγχρονο, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό. Η Μισιρλού του Μίκη Θεοδωράκη – στη διασκευή των Black Eyed Peas – τραγουδισμένη από την μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Stereo Mike στο hip hop μέρος του τραγουδιού. Η diva εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου μέσα στην στενή μαύρη τουαλέττα, σίγουρα έδινε άλλο τόνο στο θέαμα.

Δες στο TLIFE περισσότερα videos από τις εμφανίσεις στα βραβεία Mad μέχρι το 2010

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε