Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα ξαναβρήκαν η Barbie και ο Ken

Η είδηση πέρυσι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, είχε σοκάρει. Η Barbie και ο Ken χώρισαν! Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Κάτι τους έφερε κοντά.

Ετσι, η Μπάρμπι και ο Κεν είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι με αφορμή την χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να επανενωθεί μετά απο μια περίοδο αποστασιοποίησης. «Είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον» δηλώνουν με μια φωνή.

Η ιστορία αγάπης των δυο διάσημων κούκλων της Μattel, μετράει πέντε δεκαετίες. Μόλις πέρσι όμως, και πάλι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, είχαν σοκάρει το θηλυκό παιδικό και εφηβικό πληθυσμό με την απόφασή τους να χωρίσουν.

Μάλιστα η Μπάρμπι, μη χάνοντας ευακιρία, είχε αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τον αυστραλό σέρφερ …Μπλέην.

Η Mattel, η εταιρία που έχει τα δικαιώματα παραγωγής και διάθεσης της πασίγνωστης κούκλας ετοιμάζεται, σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία για ένα πάρτι κερδών, αφού την επανένωση των δυο ηρώων της ετοιμάζεται να την γιορτάσει με την κυκλοφορία τον επόμενο μήνα ενός νέου σετ της Μπάρμπι, με τον Κεν, το σπίτι τους, το αυτοκινητο τους και πολλά άλλα αξεσουάρ με τίτλο «ξανά μαζί».

Η ιδέα της κατασκευής μίας κούκλας που να μοιάζει με ενήλικη γυναίκα αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να χρησιμοποιείται από παιδιά ανήκει στη αμερικάνα Ruth Handler, σύζυγο του Eliot Handler, ενός από τους ιδρυτές της Mattel, της αμερικανικής πολυεθνικής βιομηχανίας παιχνιδιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ NEWSIT: Εκ παραδρομής πήγαμε να κλείσουμε δυο σπίτια. Της Μπάρμπι και του Κεν και της Μπιμπι – Μπο με τον Τζον – Τζον. Σας ζητούμε συγγνώμη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε