Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα μυστικά για να κατακτήσετε την καρδιά της Ζέτας Μακρυπούλια

Η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing with the stars περιγράφει τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο άνθρωπός της.

Η Zέτα Μακρυπούλια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού με την προσωπική της ζωή. Έπειτα από τον οριστικό χωρισμό με τον μέγάλο έρωτά της, Αντώνη Ρέμο της χρεώνουν την μία σχέση μετά την άλλη. Η παρουσιάστρια προτιμά να κρατάει τα ζητήματα αυτά για τον εαυτό της παρόλα αυτά μπαίνει συχνά στην διαδικασία να διαψεύδει φήμες, όπως αυτή που την θέλει να έχει δεσμό με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο.

Αν αναρωτιέστε τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να είναι στο πλευρό της όμορφης Ζέτας, η ίδια δίνει την απάντηση μέσα από συνέντευξή της στην εκπομπή “Όμορφος Κόσμος”: Κάποιοι έρχονται, κάποιοι φοβούνται. Επίσης κάποιοι μπορεί να μη θέλουν, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν θεωρώ δεδομένο ότι αρέσω σε όλους. Δεν πιστεύω ότι ξυπνάνε όλοι οι άντρες και λένε πότε θα με γνωρίσουν. Αυτό που θέλω σίγουρα πάντως είναι ο άλλος να ‘ναι σίγουρος για τον εαυτό του. 

“Θέλω, επίσης, όπως όλοι μας νομίζω, να τον ξέρω τον άλλον ή να τον ξέρει έστω κάποιος από την παρέα μου. Δεν θέλω να ‘ναι ένας από μια άγνωστη παρέα. Δεν υπάρχει τακτική. Ότι και καλά θα αργήσω να απαντήσω μισή ώρα στο μήνυμα για να τον ψήσω και τέτοια, δεν τα σκέφτομαι. Σίγουρα θα δημιουργήσω τις συνθήκες για να στείλει εκείνος ένα πρώτο μήνυμα. Δεν έχω φάει ποτέ χυλόπιτα γιατί απλά δεν πάω να ζητήσω εγώ κάτι απ’ τον άλλον. Δεν την πέφτω”, συνέχισε η Ζέτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε