Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τα μυστικά ομορφιάς της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη!

Τα μυστικά ομορφιάς της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη!

Οι περισσότεροι σίγουρα δεν το γνωρίζουν, οι φίλοι μου όμως ξέρουν ότι είμαι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχω κανένα beauty μυστικό.

Οι περισσότεροι σίγουρα δεν το γνωρίζουν, οι φίλοι μου όμως ξέρουν ότι είμαι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχω κανένα beauty μυστικό. Καινοτομίες στα προϊόντα μακιγιάζ και μαλλιών, θαυματουργές κρέμες και άλλα συναφή δεν έχω προτείνω. Έχω όμως τα δικά μου όπλα ενάντια στο χρόνο…

Mπορεί ο ήλιος να κάνει θαύματα και η επιστήμη όμως εξίσου. Κανείς μας δεν μπορεί να πάει ενάντια στο χρόνο το μόνο που μας μένει είναι να μεγαλώνουμε με στιλ. Κι αν για κάποιους αυτό μπορεί να αργεί ακόμη οι υπόλοιποι ας εξοπλιστούμε.

Ανακάλυψα ένα σούπερ δροσιστικό, μη ανθρακούχο αναψυκτικό ομορφιάς με ελάχιστες θερμίδες. Ένα νέο συμπλήρωμα ομορφιάς με το συνένζυμο Q10 και βιταμίνη Ε, κατά της φθοράς των κυττάρων. Αφήνει μια αίσθηση grapefruit, δεν έχει συντηρητικά και το έχω στην τσάντα μου.

30 μπουκαλάκια φτάνουν στην πόρτα μου με κόστος 145 ευρώ. Περισσότερα beauty info για το Beauty Water: www.mimidlux.gr και www.beautywater.gr

Ακριβώς επειδή η τέχνη του μακιγιάζ δεν είναι τέχνη μου, η τερακότα, η αντηλικακή και ένα lip balm είναι τα μυστικά μου για μια φυσική επιδερμίδα το καλοκαίρι. Και εννοείται δεν πάμε πουθενά χωρίς καπέλο!

Διάβασε περισσότερα μυστικά στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε