Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα μυστικά όπλα της Ρούλας Κορομηλά!

Τι άσσους έχει στο μανίκι της η παρουσιάστρια; Όλο το παρασκήνιο για το δυναμικό comeback της Ρούλας

Η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζεται να καλωσορίσει τους τηλεθεατές και πάλι, ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη. Η πολυαναμενόμενη επανεμφανισή της στην τηλεόραση έχει στηθεί με πολύ προσοχή και με την ίδια να χρησιμοποιεί όλα τα μυστικά όπλα που διαθέτει.

Με την παρουσία της στο “Greek Idol” η επιτυχημένη παρουσιάστρια θα δώσει ένα ιδιαίτερο τόνο στο show. Στο πλευρό της έχει τους αγαπημένους της συνεργάτες με τους οποίους δουλεύει πολλά χρόνια και τους εμπιστεύεται απόλυτα. Μία από αυτούς είναι η ενδυματολόγος της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που την βοηθάει να επιλέξει τα ρούχα που θα φορέσει, Για τον  λόγο αυτό  συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα.

Ενώ από την επόμενη μέρα και κάθε μέρα η Ρούλα Κορομηλά πηγαίνει στα στούντιο PRO στο Πικέρμι όπου κάνει πολύωρες πρόβες. Με πολύ κόπο κι εμμονή στη λεπτομέρεια έχει στηθεί το εντυπωσιακό σκηνικό που θα φιλοξενήσει τα live του show. Το αρχικό άγχος της παρουσιάστριας είναι λειτουργικά θέματα όπως ο ήχος, τα φώτα και οι θέσεις που θα έχουν επάνω στη σκηνή.

Αυτή η περίοδος άλλωστε είναι μία από τις πιο δημιουργικές για την Ρόυλα Κορομηλά. Πέρα από την πρεμιέρα της εκπομπής την Δευτέρα στις 9:00, έχει να προετοιμάσει τον τηλεμαραθώνιο που θα παρουσιάσει στον σταθμό της Κάντζας, καθώς και να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της ως κουμπάρα στο γάμο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια.

Ο πρώτος καλεσμένος που θα κάνει ποδαρικό στο μουσικό show θα είναι όπως έχει ανακοινωθεί ο Γιάννης Πλούταρχος τον οποίο έχει στηρίξει και αναδείξει μέσα από τις εκπομπές της στα πρώτα του βήματα. Ανάμεσα στους τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στα Live θα είναι η Καλομοίρα και ο Νίκος Καρβέλας.

Μεγάλη έκληξη για τους τηλεθεατές θα είναι η Giusy Ferreri, η Ιταλίδα τραγουδίστρια της επιτυχίας “Non ti scordar mai di me”, η οποία θα είναι καλεσμένη στην πρεμιέρα σύμφωνα με την δήλωση  της Ρούλας Κορομηλά, στην ραδιοφωνική της εκπομπή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε