Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τα ναι και τα όχι του πρώτου ραντεβού!

Τα ναι και τα όχι του πρώτου ραντεβού!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2010 | 15:44
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2010 | 15:44

Τι να κάνετε για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού που θα σας μείνει αξέχαστο!

Μετά από ατελείωτες ώρες συνομιλίας στο chat και πολλά mails ήρθε η ώρα της συνάντησης! Έχετε άγχος, δε ξέρετε πως να κάνετε καλή εντύπωση και το γεγονός οτι θα βρεθείτε από κοντά σας προκαλεί αμηχανία!

Ηρεμήστε, χαλαρώστε και ακολουθήστε τις συμβουλές μας θα οδηγήσουν το πρώτο ραντεβού σε δεύτερο, τρίτο και γιατί οχι σε σχέση.

Καταρχήν σκεφτείτε οτι και ο άλλος αισθάνεται ακριβώς όπως εσείς. Λίγη ώρα πριν το ραντεβού πιείτε ένα ποτήρι κρασί. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Προσοχή. Μείνετε μόνο στο ένα ποτήρι γιατί αν συνεχίσετε και τελικά πιείτε όλο το μπουκάλι θα είναι καταστροφικό. Κανείς δε θέλει να βγει με κάποιον που φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.
 
Καλό θα ήταν να βρεθείτε σε ουδέτερο έδαφος, όπως εστιατόριο ή μπαρ και όχι σε σπίτι. Ντυθείτε απλά και αποφύγετε τις υπερβολές. Δείξτε ενδιαφέρον σε αυτά που σας λέει και μην αρχίσετε να μιλάτε για τον εαυτό σας πολύ ώρα. 

Συζητήσεις για προηγούμενες σχέσεις είναι απαγορευτικές. Όπως και αναφορές σε προβλήματα υγείας Κανείς δε θέλει να μάθει απο τη πρώτη στιγμή αν σας πονάει η μέση, το στομάχι ή ο αυχένας σας. Δείξτε αισιόδοξοι και αποφύγετε συζητήσεις ειδικού ενδιαφερόντος όπως πολιτική κ.λ.π.
Δείτε το βίντεο   Διαδώστε αυτό το άρθρο