Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Tα παιδιά του Michael Jackson επιστρέφουν στη Χώρα του Ποτέ

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του βασιλιά της pop, επιθυμούν να πάρουν πίσω το διάσημο ράντζο που έχτισε ο πατέρας τους…την Neverland

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του βασιλιά της pop, επιθυμούν να πάρουν πίσω το διάσημο ράντζο που έχτισε ο πατέρας τους…την Neverland. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικάνικο τύπο η Paris και ο Prince Michael έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν και πάλι το δημιούργημα του πατέρα τους.

Σε κάθε περίπτωση και τα τρία παιδιά του Michael Jackson θα αποκτήσουν περιουσία αμύθητης αξίας, μόλις συμπληρώσουν το 21 έτος της ηλικίας τους και η οποία θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν με αξιώσει την Neverland. Όπως οι ίδιοι αναφέρουν έχουν πολλές αναμνήσεις από εκεί, από τα δωμάτιά τους και θα είναι ένα έιδος φόρου τιμής στον πολυαγαπημένο τους πατέρα.  Μέχρι τότε βεβια την κηδεμονίας τους έχει αναλάβει η μητέρα του εκλιπόντος Katherine Esther.

Οι μοναδικοί κληρονόμοι του αστέρα της μουσικής εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημοσίως, σε συνέντευξη που τους πήρε η Oprah και η οποία αναμένεται να προβληθεί άμεσα. Η εκατομμυριούχος αμερικανίδα παρουσιάστρια ήταν άλλωστε πολύ καλή φίλη με τον πατέρα τους και έτσι φαίνεται πως εξασφάλισε την πρώτη τους συνέντευξη, μετά και τον θάνατο του Michael Jackson.

Δες το βίντεο με μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του Michael Jackson στην τηλεόραση, φυσικά στην Oprah. Ο διάσημος τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στο show της Oprah το 1993, λίγο μετά τις πρώτες κατηγορίες εναντίον του για επαφές με ανήλικο παιδί.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Michael Jackson μαθαίνει την Oprah να χορεύει το θρυλικό πλέον Moon Walking!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε