Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα πιο cool gadgets του φετινού καλοκαιριού! Δες τι πρέπει να έχεις μαζί σου στις φετινές διακοπές

Το TLIFE έψαξε και σου βρήκε τα πιο ξεχωριστά gadget αυτού του καλοκαιριού…

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ σίγουρα θέλεις να ξεχωρίζεις για ακόμη μια φορά. Επειδή, όμως ενόψει τον διακοπών ψάχνεις έξυπνα gadget που θα είναι πρακτικά και θα σε κάνουν να γλυτώσεις κόπο και χρόνο, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.

 

Το TLIFE έψαξε και σου βρήκε τα πιο cool gadget αυτού του καλοκαιριού που θα σου λύσουν τα χέρια…

 

Κάνοντας μια περιήγηση στα site gadget-shop.gr, acstore.gr, ouaou.gr, plus3.gr, gadgetbox.gr και g-store.gr σου βρήκαμε τα πιο έξυπνα gadgets, που θα δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στις καλοκαιρινές διακοπές. Στις τιμές των προϊόντων που θα δεις, συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. Ενώ, υπάρχουν προτάσεις για όλα τα γούστα και τις τσέπες.

Φουσκωτή Πολυθρόνα Stream Chair


 

Επειδή καλοκαίρι χωρίς ηλιοθεραπεία δεν γίνεται, ένα από τα πιο cool gadget του καλοκαιριού είναι η Φουσκωτή Πολυθρόνα Stream Chair. Κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου, ακούμπησε το ποτό σου στην ειδική υποδοχή και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

 

Ενδεικτική τιμή: 47 ευρώ

 

Παγοσφηνάκια

 

Ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και η κατανάλωση δροσιστικών ποτών είναι άκρως απαραίτητη. Τι πιο δροσιστικό λοιπόν από το αγαπημένο σου ποτό μέσα σε ένα σφηνοπότηρο από πάγο!

 

Γέμισε το κάθε ποτήρι με τον χυμό ή το αλκοολούχο ποτό της προτίμησης σού, ή φτιάξε τους δικούς σου συνδυασμούς και πρόσφερε στους φίλους σου τα πιο δροσιστικά σφηνάκια.

 

13,90 ευρώ

 

Πολύχρωμοι αναδευτήρες για coctail.

 

Πολλές φορές θα αναρωτιέσαι πως θα μπορούσε η βαρετή διαδικασία του να ανακατέψεις το ποτό σου, να γίνει απόλαυση. Εδώ σου έχουμε τη λύση. Εσύ, απλώς γυρνάς το πάνω μέρος του έλικα και τα υπόλοιπα είναι απλά, καθώς ο έλικας θα ανακατέψει το ποτό σου και θα δώσει χρώμα και στυλ στο coctail σου. Στη συσκευασία με τους πιο πρωτότυπους αναδευτήρες περιέχονται 6 τεμάχια σε διαφορετικά χρώματα.

 

6,95 ευρώ

 

Φουσκωτό Aqua Bar Aviva

 

Και αφού μιλάμε για ποτά και θάλασσα, το φουσκωτό Aqua Bar Aviva σίγουρα θα σε ξετρελάνει. Πρόκειται για ένα φουσκωτό bar που μπαίνει μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα και έχει ειδικές υποδοχές για το δικό σου ποτό, αλλά και της παρέας σου. Διαθέτει τέσσερα καθίσματα και είναι σαν να έχεις φέρει την μπάρα μέσα στο νερό, το μόνο που σου λείπει είναι η δυνατή μουσική.

 

73 ευρώ

 

Φουσκωτή τραμπάλα Blibbit Aviva

 

Επειδή και τα παιδιά σου θέλουν να διασκεδάσουν και να κάνουν παιχνίδια μέσα στο νερό η φουσκωτή τραμπάλα είναι ίσως η λύση που ψάχνεις. Ένα μοναδικό παιχνίδι που θα κρατήσει τους μπόμπιρες απασχολημένους για πολύ ώρα και θα τους κάνει να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

 

57 ευρώ

 

Αιώρα – Pocket Hammock


 

Τώρα που πλησιάζει η άδεια του καλοκαιριού, σίγουρα φαντάζεσαι τον εαυτό σου να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές σε κάποιο τροπικό νησί, ξαπλωμένος σε μία αιώρα.

 

Ακόμη κι αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να φύγεις για κάποιο εξωτικό νησί, αυτή η αιώρα είναι βέβαιο πως θα σου προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης όπου κι αν βρίσκεσαι. Στήνεται εύκολα και παρέχει υψηλή ασφάλεια για ‘σένα και τα παιδιά σου.

16,90 ευρώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε