Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα πιο εντυπωσιακά make over των celebrities!

Δεν είσαι η μόνη που μπορεί κάποιες φάσεις να έχεις τις άσχημές σου! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες- celebrities!

Η στήλη του make over είναι μια από τις αγαπημένες μας! Και λέω “μας” γιατί φαίνεται να την απολαμβάνεις όσο εγώ. Τα κορίτσια έρχονται στο στούντιο του TLIFE σχεδόν κακοδιάθετες γιατί έχουν φτάσει σε εκείνο το κομβικό σημείο που νιώθουν να ρουτινιάζουν με την εμφάνισή τους και τελικά φεύγουν με άλλο mood (οι αγαπημένοι make up artists και hair stylists του TLIFE “ευθύνονται” γι’ αυτό!).

Βεβαίως, από την άλλη, υπάρχει και το εξής παρήγορο: εμφανισιακό τέλμα (ωραία έκφραση, ε;) δεν υπάρχει κατά καιρούς μόνο στην δική σου και την δική μου ζωή. Πολλές stars το έχουν βιώσει κατά καιρούς. Κι έχουν περάσει πολλές άσχημες φάσεις μέχρι να βρουν το τέλειο haircut που θα τους δώσει στιλ, τα χρώματα στο μακιγιάζ που τους ταιριάζουν, ή εκείνη την χρυσή τομή στην ποσότητα του όσο πρέπει make up.

Και είναι πολλές αυτές. Εδώ σου συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά celebrities make over!

PS: Στο τέλος, θα βρεις κι ένα link που σε πάει στα make over των αναγνωστριών του TLIFE. Κάνε κλικ για να διαπιστώσεις ότι στο TLIFE σε βλέπουμε σαν celebrity και τελικά σε μεταμορφώνουμε σε τέτοια! 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε