Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα πιο εντυπωσιακά τακούνια της Άνοιξης είναι εδώ!

Τα τακούνια στοιχειωθετούν το απόλυτο γυναικείο φετίχ! Δημιουργείται πάντα μια ερωτική σχέση ανάμεσα στο τακούνι και την ιδιοκτήτριά του!

Τα τακούνια στοιχειωθετούν το απόλυτο γυναικείο φετίχ! Δημιουργείται πάντα μια ερωτική σχέση ανάμεσα στο τακούνι και την ιδιοκτήτριά του! Γιατί μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, το σώμα δείχνει ωραιότερο και νιώθουμε πιο σέξι.

Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τα παπούτσια που μας εντυπωσίασαν περισσότερο από τις ανοιξιάτικες πασαρέλες και σου χαρίζουμε το απόλυτο στιλιστικό οφθαλμόλουτρο!

In Gold we Trust

O χρυσός είναι μια σταθερή αξία στο χρηματιστήριο του στιλ! Κάθε σεζόν οι σχεδιαστές επανέρχονται με νέους εμνπευσμένους τρόπους για την εκμετάλλευσή του! Φέτος το είδαμε σε strappy sandals από τον οίκο Venexiana, σε εμπνευσμένα ankle boots με εφέ snake skin από την Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen και σε εντυπωσιακές. γεωμετρικές πλατφόρμες από τον YSL.

Navy

Τα βασικά χρώματα της ναυτικής παλέτας είναι το λευκό, το κόκκινο και το μπλε. Φέτος βλέπουμε την τάση εμπλουτισμένη με στιλάτες λεπτομέρειες από ξύλο ή από χρυσό! Παρά το γεγονός ότι τακούνια απαγορεύονται on board τα είδαμε στις συλλογές των Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg και DKNY.

Δες εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε