Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Tα πιο in fashion πανωφόρια της αγοράς ξεκινούν από 40 ευρώ… Πάμε για shopping;

Tα πιο in fashion πανωφόρια της αγοράς ξεκινούν από 40 ευρώ… Πάμε για shopping;

Η αγορά καλύπτει πλεόν τις ανάγκες όλων. Μια βόλτα λοιπόν αρκεί να δεις πως εκεί έξω υπάρχουν τα πάντα.

Η αγορά καλύπτει πλεόν τις ανάγκες όλων. Μια βόλτα λοιπόν αρκεί να δεις πως εκεί έξω υπάρχουν τα πάντα. Φθηνά και ακριβά συνυπάρχουν κι αυτό που εσύ καλείσαι να κάνεις είναι να υπολογίσεις καλά το μπάτζετ που διαθέτεις. Ευτυχώς πια ένα παλτό δεν αναλογεί σε μία περιουσία, αλλά μπορείς να βρεις πραγματικά ωραία κομμάτια σε καλές τιμές που δεν δυναμιτίζουν το πορτοφόλι σου, ούτε το στομάχι σου.

Αν όμως ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που θεωρούν το πανωφόρι επένδυση και το πορτοφόλι σου αντέχει κάτι επώνυμο, εδώ θα βρεις τα πάντα.  

Οι γραμμές στα παλτό φέτος αλλάζουν αποκτούν όγκο και δίνουν αρκετό χώρο στο να φορέσεις από κάτω όσα ρούχα θέλεις, κάτι σαν κουβέρτα δηλαδή που έρχεται να σε πάρει αγκαλιά και να σε ζεστάνει. Γήινα χρώματα, με ζεστές αποχρώσεις baby colour αποχρώσεις να σου δίνουν την ευκαιρία να φωτίσεις τις πιο μουντές χειμωνιάτικες ημέρες σου. Για να δεις όλες τις νέες τάσεις στα παλτό όπως τα παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι κάνε κλικ εδώ.

Αφού ενημερώθηκες για το ποιες είναι οι νέες γραμμές στα πανωφόρια δεν έχεις παρά να δεις τι ξετρύπωσε από τα μαγαζιά η Σοφία Σούζα αλλά και τι φέρνει το Net-a-Porter στο TLIFE ώστε να κάνεις την αγορά που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο. Θυμήσου πως το παλτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι και αξίζει να επενδύσεις σε κλασική γραμμή και καλή ποιότητα.

Για να δεις όλα τα πανωφόρια κάνε “κλικ” εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε