Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Tα πολλά δαχτυλίδια είναι της μόδας! Δες πως να τα φορέσεις, τι να επιλέξεις και τι να προσέξεις!

Ένα trend που σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί γύρω σου είναι τα δαχτυλίδια. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα… Μάθε πως να το κάνεις κι εσύ!

Μην ακούσει η γυναίκα τη λέξη δαχτυλίδια αμέσως να τις έρθουν στο μυαλό πέτρες, πολύτιμοι λίθοι και ένας γοητευτικός άντρας γονατιστός να τη ζητάει σε γάμο! Δαχτυλίδια όμως υπάρχουν πολλά κι αυτά που συμβολίζουν την αγάπη τα αφήνω για τους άντρες αφού η μόδα εκεί υστερεί και η φινέτσα και η διαχρονικότητα κερδίζουν.

Εδώ θα ασχοληθούμε με τα δαχτυλίδια eye candies δηλαδή τα δυχτυλίδα που σου ανοίγουν την όρεξη για εμφανίσεις γεμάτες στιλ. Και αν μιλάμε για μόδα στα δαχτυλίδια να σου πω πως δεν θα τα συναντήσεις σε μεγάλες πασαρέλες φορεμένα με τον τρόπο που ονειρεύεσαι. Θα τα δεις μεμονωμένα που ίσως να σε απογοητεύσουν ή να μην σου κεντρίσουν καν το ενδιαφέρον ώστε να τα βάλεις στη ζωή σου. Σημείωσε όμως πως η δύναμη των αξεσουάρ βασίζεται στον τρόπο που θα τα φορέσεις ώστε να δώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις στο ντύσιμο σου κι όχι στο τι επιλέγεις να φορέσεις.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε