Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα σγουρά μαλλιά είναι τα νέα ίσια! 8 looks που θα σε πείσουν να μην κάνεις ποτέ ξανά πρέσα!

Τα σγουρά μαλλιά είναι τα νέα ίσια! 8 looks που θα σε πείσουν να μην κάνεις ποτέ ξανά πρέσα!

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι άπειρες σγουρομάλλες αυτού του πλανήτη! Γιατί είναι πολλές!

Κάποτε τα σγουρά μαλλιά ήταν τάση. Αυτό ήταν γύρω στα 80’s που οι μαμάδες μας έκαναν περμανάντ με μανία και δεν είχαν τελικά καμία σχέση με το παιδί που γεννούσαν το οποίο είχε ο-λό-ι-σια μαλλιά και μάντεψε από πού τα είχε πάρει. Και μετά η περμανάντ κυνηγήθηκε από τον beauty κόσμο τόσο που θεωρούνταν ταμπού να έχεις σγουρά μαλλιά. Και ήταν τόσο ταμπού που όσες είχαν σγουρά μαλλιά είτε α) τα έπιαναν συνέχεια κοτσίδα είτε β) τα έκρυβαν πίσω από τις πρέσες και τα σίδερα ισιώματος (τα σγουρά ήταν για τα μαλλιά ότι τα σπυράκια για την επιδερμίδα μας: σχεδόν καταραμένα/ δεν ήθελες κανείς να ξέρει ότι έχεις ή το ένα ή το άλλο).

Και έπειτα ήρθε το 2015, το 2016 και θα έρθει το 2017. Και οι όροι όπως “unique” και “individuality” άρχισαν να ακούγονται δυνατά από τα στόματα των hair stylists που δεν ήθελαν πια να δημιουργούν ένα hair look για κάθε σχεδιαστή παύλα show αλλά να δουλεύουν βάσει του τύπου των μαλλιών που έχει το κάθε μοντέλο με σκοπό να τονίσουν τη μοναδικότητα του καθενός. Και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ότι τα περισσότερα μοντέλα είχαν- έχουν σγουρά μαλλιά.

Συμπέρασμα: αν θες πραγματικά να είσαι ενημερωμένη θα πρέπει να βγάλεις το πιστολάκι και το σίδερο ισιώματος από την πρίζα και να αφήσεις τις μπούκλες σου επιτέλους να εκφραστούν! Το καλύτερο part; Μόλις ανακαλύψεις πόσο απελευθερωτική είναι όλη αυτή η φυσικότητα θα μετανιώσεις που όλα αυτά τα χρόνια σπατάλισες εργατοώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου καίγοντας τα μαλλιά σου μέχρι να πετύχεις το τέλειο ίσιο. Επίσης: μια γνήσια ισιομάλλα μπορεί πάντα να καταλάβει αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά ίσια ή όχι!

Εδώ σου έχουμε τα 10 αγαπημένα μας hair looks με σγουρά μαλλιά από τα catwalks, τα backstage και τα μοντέλα off- duty και τρόπους να παίζεις με τις μπούκλες σου!

 


Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε