Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τάμτα: “Δεν είναι εύκολο το ότι μεγαλώνουμε μαζί με την κόρη μου”

Τάμτα: “Δεν είναι εύκολο το ότι μεγαλώνουμε μαζί με την κόρη μου”

Φωτογραφίζεται και μοιράζεται τα σχέδια και τα όνειρά της ενώ μιλάει και για την σχέση της με την κόρη της!

Έχει σχολιαστεί όσο καμία για το εκκεντρικό της στυλ όμως η Τάμτα συνεχίζει να τολμά σε κάθε τις εμφάνιση. Λατρεύει τη μόδα, αγαπάει την μουσική και υπηρετεί το επάγγελμα της τραγουδίστριας με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να ξεχνά ότι πάνω απ’ όλα είναι μανούλα. Η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό Hello και μιλάει, ανάμεσα σε άλλα, για την σχέση που έχει με την κόρη της Άννι.

Σας αγχώνει ο χρόνος;

Όχι, και νομίζω για δύο λόγους. Πρώτον ούτε αισθάνομαι ούτε είμαι μεγάλη και δεύτερον έχω μεγάλο παιδί, γεγονός που δεν με αγχώνει για πράγματα που ανησυχούν άλλες γυναίκες, όπως είναι το πότε θα παντρευτούν ή θα κάνουν οικογένεια.

Γίνατε σε μικρή ηλικία μαμά. Πόσο σας άλλαξε αυτό το γεγονός;

Ήμουν πράγματι τόσο μικρή που αισθάνομαι ότι γεννήθηκα μαμά! Τα έζησα όλα διαφορετικά στη ζωή μου και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν σήμερα εάν δεν είχα παντρευτεί μικρή και δεν είχα την κόρη μου. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω στα κορίτσια να το κάνουν, από την άλλη όμως ως μαμά δεν μπορώ να πω ότι ήμουν λάθος ή ότι το έχω μετανιώσει. Είμαι πολύ περήφανη για την Άννι.

Έχετε καλή σχέση με την κόρη σας;

Δεν είναι πάντα εύκολο το γεγονός ότι μεγαλώνουμε μαζί. Το τελευταίο διάστημα αρχίζουμε και αποκτάμε διαφορετική σχέση, πιο καλή. Τα προηγούμενα τρία-τέσσερα χρόνια που έμπαινε στην εφηβεία είχαμε δυσκολίες. Σήμερα που είναι 16,5 χρονών νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Θα θέλατε κι άλλα παιδιά; Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε