Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τάμτα: ”Είμαι μόνη μου και είναι τέλεια”!

Η Τάμτα μιλά για τη σχέση της με την κορούλα της, Άννι που βρίσκεται στην εφηβεία, τον Σάκη Ρουβά και τον Γρηγόρη Πετράκο.

Η Τάμτα σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Radar” Μίλησε για τη σχέση της με την κορούλα της, Άννι που βρίσκεται στην εφηβεία, τον Σάκη Ρουβά και τον Γρηγόρη Πετράκο.

Η καλύτερη συμβουλή που της έχει δώσει ο Σάκης Ρουβάς
”Ο Σάκης ήταν εκείνος που με παρότρυνε ακόμα και να ξαναξεκινήσω τη γυμναστική. Μου έλεγε, ”αφού έχει γίνει καλά το πόδι σου γιατί δεν την συνεχίζεις;” Γενικώς αυτό που κρατάω πάρα πολύ είναι ότι πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι αλλά πάντα να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα αμς κάνουν να νιώθουμε καλά, να έχουμε αυτοπεποίθηση, που θα μας λένε -ακόμα κι αν δεν είμαστε- πόσο καλοί είμαστε, γιατί η ψυχολογία σ’ έναν καλλιτέχνη παίζει σημαντικό ρόλο.”

Έχει μια κορούλα την Άννι που είναι 15,5 χρονών. Ο ανταγωνισμός κόρης που είναι στην εφηβεία και μάνας

”Δεν το παραδέχεται αλλά πιστεύω ότι ασυνείδητα συμβαίνει αυτό. Ψάχνεται πάρα πολύ και μ’ αρέσει γιατί μελετά τον εαυτό της. Καταλαβαίνει ότι, επειδή είναι στην εφηβεία κάποια πράγματα ίσως τα νιώθει σε υπερβολικό βαθμό, θα κάνει μια έκρηξη και μετά θα καθίσει και θα σκεφτεί γιατί το έπαθε. Θα μπορούσε ως παιδί να με θέλει συνέχεια μαζί της, να έχει κάποιες απαιτήσεις που ίσως να με ανάγκαζαν να επιλέξω ανάμεσα στη δουλειά και την κόρη μου. Αυτό όμως δεν έχει συμβεί… 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε