Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Taylor Swift! Γιατί ο Alexander Wang τη θεωρεί “μέγεθος-υπόδειγμα”; Ποιες είναι οι αναλογίες της;

Taylor Swift! Γιατί ο Alexander Wang τη θεωρεί “μέγεθος-υπόδειγμα”; Ποιες είναι οι αναλογίες της;

Ανακαλύψαμε τις συνήθειές της, εξετάσαμε τα πράγματα που αγαπά στη διατροφή και τη γυμναστική και τα καταγράψαμε όλα για σένα εδώ…

Είναι ταλαντούχα, πολυβραβευμένη και συχνά την αποκαλούν τον νέο Άγγελο της μουσικής! Η Taylor Swift εκτοξεύτηκε στην επιτυχία πριν καλά-καλά ενηλικιωθεί και μάζευε το ένα βραβείο μουσικής πίσω από το άλλο (κι ας διαμαρτύρονταν ο Kanye West πως δεν της άξιζαν). Όμως εκτός από ταλέντο στη δημιουργία και το τραγούδι η Taylor έχει και μια φιγούρα που πολλές γυναίκες θα επιθυμούσαν.

Κάποτε ο σχεδιαστής Alexander Wang την είχε αποκαλέσει “Sample size”, δηλαδή “μέγεθος υπόδειγμα”! FYI – Οι αναλογίες της είναι 84-63-89εκ, ενώ πλησιάζει το 1.80μ. και ζυγίζει 57 κιλά.

Πώς συμβαίνει αυτό; Φαίνεται πως η Taylor είναι ορκισμένος οπαδός τους καλού τρόπου ζωής… Ανακαλύψαμε τις συνήθειές της, εξετάσαμε τα πράγματα που αγαπά στη διατροφή και τη γυμναστική και τα καταγράψαμε όλα για σένα εδώ…

Τρώει cheeseburger! 
“Δεν υπάρχει συγκεκριμένη δίαιτα. Δεν έχω personal trainer. Μου αρέσει η πεζοπορία γιατί είναι μια πολύ καλή εμπειρία” αναφέρει κάπως αγανακτισμένη η 23χρονη Taylor Swift, προκειμένου να διαλύσει κάθε στερεότυπο που θέλει τις star να κάνουν δίαιτα με μανία και να έχουν πάντα από πάνω τους κάποιον γυμναστή. 

“Για λίγο, κάθε φορά που βγαίνει κάποιο single μου σκέφτομαι πως πρέπει να επανέλθω σε τέλεια φόρμα, πως πρέπει να κάνω δίαιτα. Και στη συνέχεια συνειδητοποιώ πως όλο αυτό είναι γελοίο. Είμαι χαρούμενη με την εμφάνισή μου και αν θελήσω θα φάω ένα cheeseburger, τότε αυτό θα συμβεί!” συμπληρώνει!

To… παιδί που κρύβει πάντα μέσα της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε