Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τέλειο δέρμα μέχρι την επόμενη Κυριακή!

Τέλειο δέρμα μέχρι την επόμενη Κυριακή!

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα μέσα σε μια εβδομάδα! Αλλά το να αλλάξεις την επιδερμίδα σου είναι ένα από αυτά!

Λίγα πράγματα μπορείς να πετύχεις μέσα σε μια εβδομάδα. Όπως για παράδειγμα να πάρεις τρία κιλά πράγμα το οποίο δεν είναι για καμιά μας στόχος οπότε δεν ανήκει στην “πετύχεις” κατηγορία. Τι θα έλεγες, όμως, αν σου έλεγα ότι μέσα σε μια εβδομάδα μπορείς να δεις μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου; Πριν βιαστείς να πεις ότι “αυτά τα πράγματα φίλη Νατάσα δεν γίνονται” σε προκαλώ να κάνεις το τεστ.

Τύπωσε τα παρακάτω, κόλλησέ τα στον καθρέφτη του μπάνιου σου και εφάρμοσε όσα σου λέμε για κάθε μέρα! Την επόμενη Κυριακή στείλε τις εντυπώσεις σου!

Δευτέρα: πέταξε τα παλιά σου καθαριστικά και επένδυσε σε νέα με ήπιο PH
Ξεκίνησε από τα βασικά! Αν χρησιμοποιείς το ίδιο gel προσώπου από τότε που ήσουν στο σχολείο και είχες λιπαρή επιδερμίδα πέταξέ το και επένδυσε σε ένα με PH 5.5 που δεν αφυδατώνει το δέρμα σου και δεν σου δημιουργεί αυτή την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Αν ανησυχείς για την λιπαρή σου επιδερμίδα, αρκεί να αναζητήσεις την ένδειξη Oil Free στο νέο προϊόν που θα αγοράσεις. Κάνε το ίδιο και με το shower gel. Απόφυγε τις σκληρές συνθέσεις και επίλεξε ένα ήπιο shower gel. Το ίδιο ισχύει και με την μυρωδιά του αφρόλουτρού σου. Κράτησε την διαδικασία απλή!

Τρίτη: ξεκίνησε την καθημερινή ήπια απολέπιση!
Αφού επέλεξες τα νέα καθαριστικά σου προϊόντα, μάθε να τα χρησιμοποιείς και με νέους τρόπους. Για το πρόσωπό σου αγόρασε ένα ειδικό βουρτσάκι (μπορεί να είναι και ηλεκτρικό). Άπλωσε το σαπούνι στο πρόσωπό σου και έπειτα τρίψε απαλά με το βουρτσάκι. Εναλλακτικά, μπορείς να απλώσεις το προϊόν απευθείας πάνω στο βουρτσάκι. Καν΄το για δύο λεπτά ακολουθώντας ήπιες κινήσεις.

Κάνε το ίδιο και για το σώμα σου επενδύοντας σε μια λούφα. Ακολούθησε πάντα απαλές, κυκλικές κινήσεις. Μετά το ντους σκούπισε ταμποναριστά την επιδερμίδα σου και άπλωσε ενυδατική lotion ώστε να κλειδώσεις την ενυδάτωση.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε