Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τεράστια η συκγίνηση του κόσμου στο δράμα της 14χρονης που κάηκε! Βοήθησε και συ!

Τεράστια η συκγίνηση του κόσμου στο δράμα της 14χρονης που κάηκε! Βοήθησε και συ!

Τραγικές στιγμές ζουν οι γονείς ενός 14χρονου κοριτσιού που παραμορφώθηκε το προσωπό του, όταν το σπίτι που έμεναν έπιασε φωτιά. Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να γίνει καλά

Μεγάλη ήταν η συγκήνιση του κόσμου στο  δράμα της 14χρονης κούκλας  που παραμορφώθηκε από τα σοβαρά εγκαύματα που προκλήθηκαν όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμά της! Οι γονείς της μικρής χθες στην εκπομπή Αξίζει να το ζεις “έβγαλαν κραυγή αγωνίας” και ζήτησαν τη βοήθεια όλων μας!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, το “Αξίζει να το ζεις!” και το TLIFE στηρίζουν την εκστρατεία για να βοηθήσουν την οικογένεια. Αν θέλεις μπορείς να προσφέρεις και εσύ τη βοήθειά σου. Έστω και μισό ευρώ είναι αρκετό.
Αρ. Λογαριασμού Τράπεζα Πειραιώς 5172-051694-507.

 

                         Το χρονικό του δράματος

Η 14χρονη Βικτώρια βρισκόταν στο δωμάτιό της, όταν στις 16 Δεκεμβρίου, μια βλάβη στο θερμοστάτη του σπιτιού στάθηκε ικανή για να τυλίξει το σπίτι στις φλόγες. Η οικογένεια προσπάθησε να βγει έξω και το πανέμορφο κοριτσάκι βγήκε από τις φλόγες μαζί με τον πατέρα της.

 
Η ζημιά όμως είχε γίνει καθώς το 60% του σώματος και του προσώπου της είχε παραμορφωθεί από τη φωτιά. Η μικρή νοσηλεύεται σε ειδικό δωμάτιο στο Νοσοκομείο Παίδων με εγκαύματα 3ου βαθμού.
 
Οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη και προσπαθούν να σταθούν δυνατοί στο πλευρό του παιδιού τους. Όπως ανέφερε ο πατέρας της μικρής στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!”, η οικογένεια μόλις αντιλήφθηκε τη φωτιά προσπάθησε να εγκαταλείψει το σπίτι. “Φωνάξαμε στο Στέφανο και την Βικτώρια να βγουν έξω, Ο μικρός βγήκε μαζί μας και νομίζαμε πως ερχόταν και το κορίτσι μας. Μόλις βγήκαμε η πόρτα έκλεισε με δύναμη και συνειδητιοποιήσαμε ότι το κορίτσι μας ήταν μέσα. Προσπάθησαμε και σπάσαμε την πόρτα. μπήκα μέσα και έβγαλα το παιδί μου έξω”, εξομολογείται συγκλονισμένος ο πατέρας και προσθέτει: “Η Βικτώρια δεν είπε τίποτα, δεν μπορούσε να μιλήσει”.

Παράλληλα, οι γονείς της δήλωσαν ότι βρίσκεται σε άσχημη τόσο ψυχολογική, όσο και σωματική κατάσταση. Βρίσκεται σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο, όπου έχουν καλύψει όλες τις επιφάνειες που αντανακλούν το φως για να μην δει το είδωλό της. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το 14χρονο κορίτσι που ήταν πολύ όμορφο ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ. Τώρα προσπαθεί με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να αντιμετωπίσει το σκληρό χτύπημα της μοίρας.

Δες το video από την εκπομπή:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε