Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

The Instict Diet! Αν θέλεις να χάσεις 8 κιλά δεν έχεις παρά να “δαμάσεις” τα ένστικτά σου. Πως;

The Instict Diet! Αν θέλεις να χάσεις 8 κιλά δεν έχεις παρά να “δαμάσεις” τα ένστικτά σου. Πως;

Τι είναι τα διατροφικά ένστικτα; Πώς γίνεται να τα τιθασεύσεις; Τι προτείνει αυτή η δίαιτα που είναι αποτέλεσμα 20 χρόνων επιστημονικής έρευνας και “τα σπάει” στο εξωτερικό;

Δυσκολεύεσαι να πεις όχι στη σοκολάτα; Πάντα το παρακάνεις όταν το τραπέζι σου έχει μεγάλη ποικιλία; Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια τις νυχτερινές ώρες και τελικά παρασύρεσαι σε γευστικές ατασθαλίες; Είναι όλα ένστικτα γύρω από τη διατροφή… Διατροφικά ένστικτα που έχουμε όλοι και αν καταφέρεις να τα “δαμάσεις” θα χάσεις 8 κιλά σε 8 εβδομάδες. Και κυρίως θα είσαι πιο έτοιμη να διατηρήσεις το νέο σου βάρος για πάντα!

Πώς; 

Γνώρισε την “The Insinct Diet” αποτέλεσμα 20 χρόνων επιστημονικής έρευνας, που απολαμβάνει διθυραμβικών κριτικών στο εξωτερικό! 

ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ… ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Η Instinct Diet επικεντρώνει σε βασικά προβλήματα που συνήθως παραβλέπεις, όπως η πείνα, η λιγούρα και το αίσθημα στέρησης. “Κάνοντας απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου μπορείς να αισθάνεσαι πιο ικανοποιημένη με όσα τρως και να μειώσεις τη λιγούρα για φαγητά με πολλές θερμίδες” αναφέρει η συγγραφέας της δίαιτας Sysan Roberts.

Το πρόγραμμα βασίζεται σε 20 χρόνια κλινικής έρευνας από την ίδια τη Roberts, ερευνητή της διατροφής στο Πανεπιστήμιο Tufts, σε συνδυασμό με προσωπικές της έρευνες για την κατανόηση του μηχανισμού απώλειας βάρους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ

Η δίαιτα υπογραμμίζει 5 διατροφικά ένστικτα που αν καταφέρεις να ελέγξεις, θα ελέγξεις και το βάρος σου:

1. Πείνα: το γνωστό σε όλους συναίσθημα που μας κάνει να θέλουμε να τρώμε ώσπου να αισθανθούμε πλήρεις.

2. Διαθεσιμότητα: Είναι φορές που δεν θέλεις να φας. Απλά επιλέγεις κάτι γιατί βρίσκεται εκεί. Είναι στο… οπτικό σου πεδίο.

3. “Ένταση” σε θερμίδες: Έχουμε όλοι μια αγάπη για φαγητά που έχουν εκατοντάδες θερμίδες.

4. Οικειότητα/Ανακούφιση: Το φαγητό είναι και ψυχολογία. Άλλος βρίσκει ηρεμία σε ένα κουτί μπισκότα και άλλος σε ένα καλό κομμάτι πίτσα. Όλοι όμως ψάχνουμε για τα γνωστά σε όλους comfort foods.

5. Ποικιλία: Είναι η τάση που έχουμε να τρώμε μεγαλύτερη ποσότητα, επειδή έχουμε περισσότερες επιλογές. Πώς είναι το ελληνικό γιορτινό τραπέζι; Κάπως έτσι…

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε