Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι δώρο να πάρω στην μαμά μου που γιορτάζει;

Σήμερα είναι η μέρα που οι μανούλες όλου του κόσμου γιορτάζουν και σίγουρα δικαιούνται τουλάχιστον ένα δώρο. Δείτε  κάποιες ιδέες.

Στην κορυφή της λίστας των δώρων είναι σίγουρα τα καλλυντικά, τα αρώματα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ γενικότερα. Αυτή την ημέρα οι μανούλες δεν χρειάζονται χρηστικά δώρα όπως μίξερ, μπλέντερ, γάντια για την κουζίνα, ταψιά, κατσαρόλες. 

Στη μοναδική μέρα που είναι αφιερωμένη στισ μανούλες όλου του κόσμου χρειάζονται δώρα που θα την κάνουν να νιώσει όμορφη ή και νεότερη. Τέτοια είαι για παράδειγμα μία κομψή γυναικεία τσάντα, ένα σακάκι ή το αγαπημένο της άρωμα, που εκτός από χρήσιμα θα της ανεβάσουν και την διάθεση.

Μα ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να της πάρετε κάποιο δώρο, ένα κουτί σοκολατάκια, ένα μπουκέτο λουλούδια με μια αγκαλίτσα και ένα φιλάκι αρκούν για να την κάνουν ευτυχισμένη. Μικρά πράγματα όπως οι χειροποίητες καρτούλες που φτιάχναμε στο σχολείο είναι αυτά που τους δίνουν χαρά.
 
Και φυσικά όσο χρονών και να είναι η μανούλα σας ποτέ δεν θα σταματήσει να έχει την ανάγκη να ακούσει “Χρόνια πολλά” κι ένα ευχαριστώ για όλα όσα κάνει για σας.

Χρόνια πολλά μανούλα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε