Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι έκανε η Αγγελική Ηλιάδη πριν γίνει τραγουδίστρια;

Η λαική τραγουδίστρια πριν ανέβει στην πίστα, ξεκίνησε με άλλα επαγγελματικά βήματα…

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι γνωστή από τις επιτυχίες της και την σχέση που διατηρούσε με τον αείμνηστο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη. Στα πρώτα της βήματα είχε παίξει σε κινηματογραφική ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Σταύρου Τσιώλη. 

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν το ντεμπούτο της τραγουδίστριας στην ταινία “Ας περιμένουν οι γυναίκες”, που γυρίστηκε το 1998. Η Αγγελική Ηλιάδη παίζει δίπλα σε επιτυχημένους ηθοποιούς, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Αργύρης Μπακιρτζής και ο Σάκης Μπουλάς. 

Σκηνή από την ταινία

Αν και ο ρόλος της στην ταινία είναι μικρός, η υπόθεση στηρίζεται πάνω της. Είναι το κορίτσι που κλέβει την καρδιά του Γιάννη Ζουγανέλη, που δεν μπορεί να τη βγάλει απ’ το μυαλό του. Πρόκειται για τρεις μπατζανάκηδες που ξεκινούν οδικώς για να κάνουν διακοπές με τις γυναίκες τους. Η απρόβλεπτη συνάντηση του ενός με την Αγγελική ανατρέπει τα σχέδιά τους. 

“Ήταν μια ισχυρή και σεμνή προσωπικότητα. Αισθανόμουν ότι θα κάνει καριέρα, αλλά δεν ήξερα αν θα ήταν σαν της Αλεξίου. Δεν ήξερα τι θα γίνει αν λόγω της ομορφιάς της παρασυρόταν από επιτήδειους της νύχτας. Πάντα τη σκέφτομαι με αγάπη” δήλωσε ο Σταύρος Τσιώλης στην εφημερίδα Espresso..

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε