Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λέει ο πατήρ Ζαγορίτης για τη βραδιά του γιου του με τη Τζούλια

(ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
(ΦΩΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Αν και με αρκετή καθυστέρηση ο Λ. Ζαγορίτης αναφέρθηκε στην προκλητική βραδιά του γιου του και εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν στο Πολεμικό Μουσείο

Μιλώντας στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” ο Λευτέρης Ζαγορίτης αναφέρει χαρακτηριστικά “θα μου επιτρέψετε να μην κάνω εκτιμήσεις τώρα. Για όποιο λόγο και αν συνέβη αυτό λυπάμαι πραγματικά. Ήταν σφάλμα. Ήταν μια πράξη που δεν δικαιολογείται”.
 
Η πράξη του υιού ήταν λοιπόν ένα αδικαιολόγητο σφάλμα, ωστόσο ο Λευτέρης Ζαγορίτης δεν θέλει να κάνει τώρα εκτιμήσεις για τα… αυτονόητα.

Μοιάζει μάλιστα να ενοχλείται από το γεγονός ότι λέγεται πως ο ναύτης Ζαγορίτης τζούνιορ κυκλοφορεί με πολυτελές τζιπ και έχει τη δυνατότητα να ρίχνει στα πόδια της Τζούλιας χιλιάδες ευρώ.

“Άλλο η βαθιά μου λύπη που την εξέφρασα και άλλο τέτοιου είδους παραπληροφόρηση. Αυτά είναι απολύτως αναληθή” αναφέρει στον “Ελεύθερο Τύπο” ο Λευτέρης Ζαγορίτης
Πέρα από τα λουλούδια και το τζιπ όμως το γεγονός παραμένει. Ο υπηρετών στην …πρώτη γραμμή του Κολωνακίου υιος πολιτικού στελέχους πήγε μπουζούκια εν ώρα υπηρεσίας και στη συνέχεια έφερε στο στρατόπεδο (θεωρείται στρατόπεδο από τη στιγμή που έχει φρουρά) την παρέα για τα… περαιτέρω.
 
Μετά τον “Αβέρωφ” έπεσε ένα ακόμη “κάστρο” του Στρατού…
Διαβάστε επίσης:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε