Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν; Πώς να κρύψεις τις ατέλειες; Πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου σωστά;

H fashion ομάδα του TLIFE απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις και σε κάνει το πιο in fashion κορίτσι της εορταστικής περιόδου!

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, πως να το συνδυάσεις σωστά, αλλά και να νιώθεις, όπως όλες μας: ανασφαλής για το αν τελικά το σύνολό σου είναι in fashion ή όχι! Στιγμές που μόνο εμείς τα κορίτσια τις κατανοούμε.

Λίγο πριν φτάσει το παγκόσμιο ρεβεγιόν λοιπόν -αυτό της νέας χρονιάς- και φορέσεις τα φαντασμαγορικά καλά σου για να υποδεχθείς το 2012 έχεις στιλιστικές απορίες. Η fashion ομάδα του TLIFE ενώνει τις δυνάμεις της και σου απαντάει σε ό, τι μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τα ρούχα, το στιλ και τις επιλογές που μπορεί να έχεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου.

Μην διστάσεις όποια fashion απορία κι αν έχεις αν την ρωτήσεις στην styling στήλη του TLIFE κάνοντας κλικ εδώ.

Donna Karan

Ερώτηση:

Γεια σας. Αγόρασα ένα ζευγάρι γόβες λουστρίνι χρώμα ταμπά – μελί που είναι τώρα μόδα! Με τι να τις φορέσω; Kαι με τι καλσόν; Έχω ένα πουά μαύρο με τις τελείτσες στο ίδιο χρώμα. Θα είναι ωραίο; Ευχαριστώ

Απάντηση:

Γειά σου Mαίρη! Επειδή το καλσόν στο χρώμα του δέρματος μας έχει αποχαιρετίσει τη φετινή σεζόν προτείνω να επιλέξεις καλσόν είτε σε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτή από το χρώμα του παπουτσιού σου. Συνδυάσε τα κομψά γοβάκια σου με ψηλόμεσα παντελόνια και smart tops αλλά και με φορέματα – φούστες σε ανοιχτή γραμμή.  Όσον αφορά στο πουά στο καλσόν σου είναι πολύ επίκαιρη επιλογή αλλά προτείνω όταν το φοράς να το συνδυάζεις με παπούτσια – γόβες ίδιο χρώμα με τις βούλες.

Δες περισσότερες συμβουλές και προτάσεις για την Πρωτοχρονιά στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε