Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Tι να φορέσω σε ένα γάμο; 5 luxurious outfits έτοιμα να γίνουν δικά σου με ένα “κλικ”…

Η fashion editor σου ετοίμασε 5 σύνολα για να πας καλεσμένη σε γάμο και να κλέψεις τις εντυπώσεις! Aν κάποιο σου κάνει “κλικ”, μπορείς να το αγοράσεις με ένα “κλικ”…

Πέντε luxurious outfits που μπορούν να γίνουν δικά σου με ένα “κλικ”. Κι επειδή, τον καιρό της οικονομικής κρίσης πολλοί από εμάς δεν έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν στο επώνυμο shopping δεν έχεις παρά να εκμεταλλευθείς τα styling tips που θα βρεις παρακάτω -σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο- και να βρεις κάτι ανάλογο, και πιο οικονομικό, στην υπόλοιπη θεματολογία του TLIFE.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου αναμφισβήτητα είναι ο γάμος του. Η στιγμή που γίνεται οικογένεια με τον σύντροφό του και το γιορτάζει με τους δικούς του ανθρώπους. Έτσι, με τη λογική της γιορτής είτε είσαι κουμπάρα είτε είσαι προσκεκλημένη είτε απλά συνοδεύεις τον σύντροφό σου η προσεγμένη εμφάνιση είναι προϋπόθεση. Εκτός από τα περιποιημένα άκρα και τα μαλλιά ένα καλό φόρεμα, μία ολόσωμη φόρμα, ένα κομψό παντελόνι συνδυασμένο με αξεσουάρ και παπούτσια που θα βοηθήσουν να αναδειχθούν σωστά τα δυνατά σημεία του σώματός σου είναι απαραίτητα.

Είναι άλλωστε όχι μόνο μία πολύ καλή ευκαιρία για να ντυθείς καλά αλλά και να αποκτήσεις ρούχα και κομμάτια με διαχρονική αξία. Το TLIFE που συνεργάζεται αποκλειστικά με το πιο διάσημο και επιτυχημένο online προορισμό Νet-a-Porter.com σου επιλέγει ρούχα για να βγεις ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Η Σοφία Σούζα σου κάνει στιλάτους συνδυασμούς και με ένα μόνο “κλικ” μπορείς να τα κάνεις δικά σου. 

Σημείωση! Διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα όχι μόνο σε εσένα και στο σώμα σου αλλά και στον τόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της αγάπης.

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε