Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι να φορέσω στο γάμο του αδερφού μου; Είναι τα μαύρα πέδιλα στη μόδα; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου…

Τι να φορέσω στο γάμο του αδερφού μου; Είναι τα μαύρα πέδιλα στη μόδα; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου…

Ο στιλίστας είναι μία βασική ανάγκη για αυτό και πολλές φορές ζητάμε τη γνώμη των φίλων μας! Το TLIFE γίνεται ο προσωπικό σου στιλίστας και σε βοηθάει να αποφασίσεις..

Oι ερωτήσεις styling είναι βασικές μέσα στην καθημερινότητά μας αν σκεφτείς πόσες φορές έχεις ζητήσει τη γνώμη κάποιου δικού σου ανθρώπου για το αν “σου πάει” αυτό που φοράς, αν σε κολακεύει ή τι αξεσουάρ τελικά να επιλέξεις…

Ερωτήσεις βγαλμένες μέσα από τη ζωή θα σου έλεγα αφού πολλές φορές τις κάνεις και στον ίδιο σου τον εαυτό χωρίς να παίρνεις κάποια απάντηση! Αυτήν την επιθυμία να έχεις κάποιον να σε βγάλει από το δίλημμα της μόδας έρχεται να ικανοποιήσει το TLIFE που για ακόμη μία φορά γίνεται ο προσωπικό σου στιλίστας και απαντάει σε ό, τι μπορεί να βασανίζει το μυαλό σου. 

Αν θέλεις κι εσύ να στείλεις την ερώτησή σου μην διστάσεις να το κάνεις στο styling@tlife.gr και η ομάδα της μόδας Χριστίνα και Σοφία θα σου απαντήσουν το συντομότερο δυνατό.

Salvatore Ferragamo

Ερώτηση:

Καλησπέρα σας, στις 19 Αύγουστου γίνομαι κουμπάρα σε χωριό. Σκέφτομαι να φορέσω ένα maxi φόρεμα λόγω των παραπάνω κιλών μου, αλλά το πρόβλημά μου είναι τα παπούτσια. Έχω βάλει πολλές φόρες γόβες αλλά τελικά τα πόδια μου δεν τις αντέχουν… Θα ήθελα να βάλω πλατφόρμες αλλά μήπως δεν ταιριάζουν στην περίσταση;

Εσείς τι προτείνετε;

Ευχαριστώ.

Απάντηση:

Γεια σου Δεσποινάκι,

Το σημαντικότερο είναι να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα που φοράς οπότε αν νιώθεις πως οι πλατφόρμες είναι το στιλ παπουτσιού που σε βολεύει τότε επέλεξέ το. Θυμήσου πως όταν οι γάμοι γίνονται σε κάποιο νησί ή χωριό τα φλατ αλλά και οι πλατφόρμες συχνά αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή! 😉

Πάντα Άξια

Φιλάκια

Ερώτηση:

Γεια σας. Γίνομαι νονά κι έχω επιλέξει ένα κίτρινο φόρεμα με ψηλό λαιμό και ανοιχτή πλάτη, εφαρμοστό και πάνω από το γόνατο. θα ήθελα να μου προτείνετε με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το “δέσω” και τι χρώμα παπουτσιών?

Ευχαριστώ

Απάντηση

Γεια σου Άσπα μου,

Νομίζω πως το φόρεμά σου μου αρέσει πολύ. Είναι θηλυκό και φρέσκο! Θα σου πρότεινα να φορέσεις nude peep toes ή χρυσά πέδιλα και να δώσεις χρώμα με ένα κομψό φούξια, πράσινο, μπλε (τιρκουάζ) ή πορτοκαλί clutch.

Πάντα Άξια

Φιλάκια

Guy Laroche

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε