Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι προϊόντα ομορφιάς κουβαλάει στην τσάντα του κάθε ζώδιο;

Τι προϊόντα ομορφιάς κουβαλάει στην τσάντα του κάθε ζώδιο;

Είμαι σίγουρη πως ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια, θα διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Ξέρω ότι κάποιες από εσάς εκεί έξω που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές δεν πιστεύετε στα ζώδια. Αλλά είστε περίεργες να δείτε τι λέει αυτό το άρθρο, σωστά; Αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτόν τον πρόλογο. Υπάρχουν, όμως, και άλλες που δεν κάνουν τίποτα αν δεν συμβουλευτούν τον αστρολόγο τους (είμαι κάπου στη μέση…).

Για το συγκεκριμένο beauty μάθημα αντιγράψαμε από την στήλη αστρολογίας του TLIFE και σου δείχνουμε τι κρύβει μέσα στο χάος της τσάντας του το κάθε ζώδιο. Εμένα, πάντως, έπεσε μέσα! 

ΚΡΙΟΣ
Ανάμεσα στις πιστωτικές κάρτες και κάποια βιβλία για διάβασμα, στην τσάντα σου υπάρχουν πιαστράκια, χτενάκια, τσιμπιδάκια (όλα τα εις -ακια), μερικές στέκες σε τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που θα έκανε ακόμη και ένα κατάστημα αξεσουάρ να δείχνει φτωχό. Στην τσάντα μιας Κριού θα βρεις επίσης πολλά κόκκινα, φλογερά κραγιόν γιατί γράφει με αυτά ερωτικά ή εξοργιστικά μηνύματα σε καθρέφτες, τοίχους, πόρτες…

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι Ταύρος ξέρεις πως αγαπάς και θες να φροντίζεις το σώμα σου όσο τίποτε άλλο! Στόχος σου είναι να έχεις βελούδινη επιδερμίδα από την κορυφή μέχρι τα νύχια γι’ αυτό και στην τσάντα σου έχεις πάντα μια πλούσια κρέμα είτε σώματος είτε χεριών για να την απλώνεις με κάθε ευκαιρία (όταν και όπου σου επιτρέπεται, φυσικά!).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια δίδυμος κουβαλάει 1516 προϊόντα μακιγιάζ μαζί της. Αν μπορούσε να βάλει και ροδάκια στο boudoir της και να το ονομάσει νεσεσέρ, ευχαρίστως θα το έκανε. Αν ψάχνεις λίμα, για παράδειγμα ρώτησε μια δίδυμο. Σίγουρα θα έχει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό του καρκίνου. Γι’ αυτό, λοιπόν, μια καρκίνος δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της αν δεν πετάξει στην τσάντα της μολύβι, concealer και όποιο άλλο προϊόν για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της. Ειδικά αν έχει μόλις βγει από μια κινηματογραφική αίθουσα, θα της χρειαστεί!

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε