Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι θα φάμε σήμερα; Οι συνταγές της εβδομάδας από το TLIFE

Πάρε στιλό και χαρτί και σημείωσε. Ετοιμάσαμε το μενού με τα πιάτα για όλη την εβδομάδα.

Πάρε στιλό και χαρτί και σημείωσε. Ετοιμάσαμε το μενού με τα πιάτα για όλη την εβδομάδα. Είσαι έτοιμη να πειραματιστείς στην κουζίνα; Σαλάτα με dressing από μπύρα, φιλέτο κοτόπουλο με σος καρυδιών και γεμιστές ντομάτες με μανιτάρια, είναι μερικές μόνο από τις ξεχωριστές συνταγές που θα διώξουν την μονοτονία από την κουζίνα σου.

Κάνε κλικ στον τίτλο της συνταγής και δες τα υλικά που θα χρειαστείς και πως θα την ετοιμάσεις.

ΤΡΙΤΗ

Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.Τρυφερό μοσχαράκι με λαχανικά και πιπεριές στην κατσαρόλα!

ΤΕΤΑΡΤΗ

Προσπαθείς να ακολουθήσεις σωστή διατροφή… τι καλύτερο από το καθαρό φιλέτο κοτόπουλου. Αυτή είναι μια διαφορετική συνταγή που θα σε σε ανταμοίψει γευστικά, αλλά δεν θα έχει πολλές θερμίδες. Θα την ετοιμάσεις σε μόλις 20 λεπτά. Ένα ελαφρύ πιάτο, στο οποίο το λεμόνι δένει άψογα με την απαλή γεύση του κοτόπουλου.

ΠΕΜΠΤΗ

Μακαρονάδα με σάλτσα βότκας

Μακαρονάδα με βότκα και νόστιμο μπείκον. Η καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε γεύμα της ημέρας, μιας και δεν θα σου πάρει περισσότερο από μισή ώρα. Και το καλύτερο; Δεν έχει παρά 310 θερμίδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Σουπιές σπανάκι

Δοκίμασε αυτή την απλή συνταγή με σπανάκι και σουπιές. Πρόκειται για το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα υγιεινό πιάτο. Όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των θαλασσινών μαζί με το σπανάκι και το ελαιόλαδο. Ότι πρέπει για μια οικογένεια…

Kαι καλή σας όρεξη!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε